hero, enrique iglesias


I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.


lediga dag

ledig dag och jag åker till skolan för att göpra ett prov? fifan. men det blev iaf skrivet och jag är nöjd :) sen blev det att ägna lite tid åt lina, boris, kibbe och även emelie när jag kom fram till tomelilla. har varit hos älskling hela kvällen och det har varit mys.

ledig även imorgon så åker till mormor och jobbar lite,
 sen blir det till älskling och sova där :)


dagens slut snart godnatt

kom nyss hem från praktiken :) kvällen har gått hur bra som helst och jag trivs på platsen. nu blir det duschen sen blir det att sova, ska upp tidigt imogon och till skolan för att göra prov. på min lediga dag ;o ganska bull!

blubb,blubb

5veckors APU började igår, redan trött på det. idag börjar jag inte föräns kl 4 (: så har varit iväg med mami en sväng och handlat nya skor. ett par vinterstövlar &tygskor. nu blir det att läsa lite till provet som jag ska in och göra imr, sen blir det att sova lite.


över fullt

mitt huvud har varit över fullt och det har hänt ganska nya saker i mitt liv :) båda dåliga och mycket bra. jag har tänkt igenom jag och börjar nog med lite bloggande igen, inte för mkt och inte för lite. jag ska bara fixa till min design för jag är lite trött på den nuvarande. jag hoppas ni haft det bra &det är kul att folk kollar min blogg lite då och då så den är ju inte helt tom på läsare ;p

RSS 2.0