sista inlägg 2010

mitt sista inlägg för detta år, nya inlägg kommer upp nästa år :D
nu blir det snart mat med papi, syster, mormor &ola. MUMS'
sen bär det av mot tomelilla och festandet börjar för att välkomna det nya året :D
CHAO BABE'S

NYÅRS OUTFIT


dagens början

denna dagen börjar med att städa :) och jag längtar tills ikväll.
helt hyperaktiv!! ;D nej nu ska jag inte sitta här och fördryga tiden.
PUSS

sömn på denna ...

sömn på denna otroliga dag hade inte skadat så jag drar mig tillbaka under täcket snart.
kvällen har bestått av film, chips &mys, kan inte bli en bättre sista dag på året.
jag önskar er alla ett riktigt gott nytt åt
and wiie, detta år får jag även fira det med min bv!


hemma efter en lång dag

godkväll mina damer och herrar

hemma efter en heldag på novalund, blev aldrig lödde för hittade vad jag skulle och lite till :)
skit nöjd med mina inköp. kläder till nyår och allt nu :)


smycke hållare - guldfynd
navel smycke - guldfynd
örhänge - kappahl
halsband som det står love - kappahl


vanligt vitt linne - ginatricot
stortröja med hål? (svart) - ginatricot
vit och svart body (stavning?) - bikbok
högkjol/topp - sisters
väska - lindex


ÄLSKAR SKORNA - skopunkten

Mobilblogg. Godmorgon :) nu är man på väg ...

Mobilblogg. Godmorgon :) nu är man på väg till lund. Förväntans full över vad som finns :) vi hörs senare.


Nu drar jag täcket över mig efter en hel b...

Nu drar jag täcket över mig efter en hel bra dag och kväll :) hel mysig. Imorgon drar jag mig till lund och lödde för att se om REAn har något fint att bjuda på :) hoppas verkligen på att hitta något till nyår. Annars får jag hoppa in i min gadrob och leta fram något gammalt och fint att ha på sig. Nej, godnatt för min del mina älsklingar :)


ginatricot




home

efter bion bjöd kvällen på pizza sen upp till danne och lägga sig i soffan med en extremt ont mage -.- kolla family guy och sen någon gammal film medan dem nördade framför cs ?? haha. kom nyss hem och nu kollar jag film med syster :) ska snart gå och diska så mami kan bli lite glad tills imorgon när hon väl vaknar och går upp. blir nog en uppesittarkväll för mig, sömnen har inte fallit.

sweet me, haha


Då sitter man i bilen på väg mot tomelilla...

Då sitter man i bilen på väg mot tomelilla efter att ha stress städat och slängt maten i magen. Det blir nu bio med mami, mormor och syster :) sen får man se vad kvällen bjuder på.


JAG ÄR SJUKT SÖT :')

jag och min älskade &saknade morfar!
sweet


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥JAG♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ÄLSKAR♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DIG♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

godmorgon

godmorgon damer och gubbar

idag hoppas jag dagen bjuder på något bra, kul eller något. skönt att ha riktigt sovit ut iaf :) sovit hela natten utan att ha vaknat. och vad händer idag? inte alls för mycket tydligen. vackra dag ute, sol och värmen slår mot fönstret. SKÖNT! så ska iaf gå ut en runda idag efter jag ätit frukost. sen blir det att hoppa i badkaret och sen bara vänta tills dagen/kvällen bjuder på något :) VÄRDLEN VAKNA!

Han är lite smått efterbliven men det får ...

Han är lite smått efterbliven men det får väl jag acceptera. Han kommer förstå snart :p godnatt.


min nya

här kommer bild's på min nya jacka,
SUPER VACKER OCH VARM :')
och extremt stor.


den fick mig gråta till hav



Rizvan Khan, en muslimsk man från Indien, flyttar till San Francisco för att leva tillsammans med sin bror och svägerska. Rizvan, som har Aspergers syndrom, blir förälskad i Mandira och trots protester från hans familj gifter de sig och startar ett litet företag tillsammans. De är lyckliga fram till den 11 september 2001, då attityden mot muslimer förändras drastiskt. När tragedin inträffar blir Mandira förkrossad och de skiljs åt. Rizvan blir förvirrad och mycket upprörd över att hans livs kärlek har lämnat honom. För att vinna henne tillbaka påbörjar han en rörande och inspirerande resa genom Amerika.




filmen är sjukt se värd! den väckte verkligen känslor hos mig, stora känslor!
tanka ner här

Sovit hos älskling inatt :) mysigt. Och kr...

Sovit hos älskling inatt :) mysigt. Och kristianstad hela dagen, hittade en jacka men inget mer :o lägger upp en bild sen på den :)


JÄVLA SNÖ

detta är seriöst den sämsta julen någonsin! igår efter att ha varit och handlat julklappar med kasim satt man i bilkö i ca 1h utanför tomelilla, alla bilar va helt cp och kunde inte köra rakt på vägen -.- så man kom ingestanns. när man väl va nästan hemma så var fan inte vägen uppsklottad så blev inte hem utan till mormor så har sovit här inatt. mums med god mat igår men nu vill jag verkligen bara hem! det är julafton och är inte med familjen. ÅH! så jävla bull ... finns inget att göra merän sitta vid dator eller tv, vilken jul? ingen julstämning alls. känns inte äns som jul :s så här besviken har jag inte varit på länge. jag som hade hoppats på den bästa julen på länge :'/ funderar på om jag ska lägga mig i badkaret med en cider och tycka synd om mig själv -.- pusshaj, glad god jul på er som har det bra :)

...


JULLOV

så mycket som lov!!
mys hela dagen, efter skolan med det med meldina och kasim på stan och sen kom mami så blev det att övertala henne att vi skulle till MC och äta. så jäva gott!! och kom nyss hem från bio, varit med mami, syster &kasim :) nu tar jag JULLOV från skolan &lite från bloggen faktiskt :)

bed time

nu drar jag mig under täcket med en film.
godnatt

youtube


sjukt bra tjej, check!


enbart för dem är så söta :)


sjukt vackert intro och röst :')

about me

jag är en tjej på 17år som är född 12 mars 1993. Mitt namn är Patricia men kallas för linssa av dem flesta och det är de namn jag mest reagerar över. Jag är blondin i grunden men färgat håret djupchokladbrun, trivs bäst i det :) min ögonfärg är blå/grön. skulle helst velat ha blå, så funderas på att köpa linser. jag är 1,75cm lång och väger runt 65kg. trivs med min längd och vikt, inget jag hade velat ändra på. jag är den jag föddes till ;)

går i skolan i ystad (ösperportgymnasiet), inriktning omvårdnad. yes, det handlar bland annat om äldre och jag trivs med det :) dem är alltid så trevlig mot en och tacksam för vad man gör. det är något jag hade kunnat jobba med men mitt mål är att ta ett stort steg och söka till läkare, bättre betalt och mer att göra ;) jag älskar att ta hand och hjälpa folk, det finns inget bättre och jag hade nog brunnit för jobbet. har även tänkt på att gå bartender skola i miami, det är även en av sakerna jag hade velat bli. 

jag tycker om att sjunga, går inte på kör eller något sånt men det är något som jag hade kunnat satsa på. säger inte att jag har den bästa rösten men ja jag kan väl sjunga. inte alla toner med det går och jag är nöjd med det jag kan :) älskar att åka ut med kompisar på dans ställe, finns ju inget bättre än att dansa av sig allt? man känner sig så fri. min fritid umgås jag oftast med vänner, har inte något fritidsintresse och funderar inte på att skaffa något heller.

beskrivning av mig. jag är glad för det mesta och positiv, men alla har sina dåliga dagar. jag trivs med livet och ynnar varje minut och dag som den var min sista :) tar dagen som den kommer och är för det mesta nöjd som jag lever och har det. bästa vänner och bästa familj, det kan inte bli så mycket bättre :) nu kommer jag inte på så mycket mer att berätta om faktiskt, nästan fått med allt :)

I 'am who I am, and I love it!
 

dame

stessdag med ändå lugn. skolan blev inte så mycket att anstänga sig i. efter skolan blev det på intervju, kul :) sen blev det storhandla med familjen inför julen, sjukt mycket mat :O bara för man ska fira julen hemma med familj, mormor, farmor, kasim mm. :) mys! skönt att inte behöva åka iväg för att fira jul.

och just nu i detta tillstånd är jag verkligen skit arg!
fan ta alla killar som är känslolösa och helt kalla och tror dem kan behandla tjejer hur som helst och hur man vill! fuckno boy's. vi är fan inte era jävla leksaker !! vi är dem ni ska älska och ta hand om inte någon trasa som ni kan släga runt med och tro att ett jävla förlåt räcker efter ni gjort en illa? ÅÅH! jag drar inte alla killar över en kant för jag vet att det finns killar med ett hjärta av guld som tar hand en som man förtjänar. och jag säger inte att jag perfekt! men aldrig jag skulle utnyttja kärleken, ALDRIG HELA MITT LIV!
de va skönt att få ur sig :')

och tänkte berätta lite om mig själv faktisk :) släger upp det i nästa inlägg.

Massa film mys en söndags kväll, det kan i...

Massa film mys en söndags kväll, det kan inte bli bättre. Ligger i soffan och tjockar mig med chockadpudding, mums!


jul

om mindre än vecka så är det julafton


förlåt för updaten

äntligen funkar min blogg igen genom datorn. har inte laddat upp något för tyckte det inte var kul att mobil blogga hela tiden :/ not fun.. men nu är jag igång igen och hoppas på att bloggen inte börjar klödda igen -.-
helgen har varit upp och nej men helt okej :) fredagen blev på fest, lyckad men mot slutet så blev allt kaos. gårkvällen var skön, åkte till jt på hennes ff innan bar.a.bar sen blev det hem till andre.
här sitter jag nu, helt trött. ska sätta igång med att slänga kläder i tvätten och sedan äta något.

funderar på om man ska bli blond igen? HELP ME!


Helt konstigt att min blogg inte funkar fr...

Helt konstigt att min blogg inte funkar från datorn menmen. Får kolla upp mer imorgon om det :p har nyss pratat i tele med putte. Han är så söt men svår att förstå sig på :o haha kul men jag lär väl mig efter tiden. Gjorde pizza till mig och familjen till kvällsmat och den blev riktigt god faktiskt. Mums :-D nu blir det lite dator och film sen blir det att mysa ner sig under täcket och sova.


Damp :o Asså kommer inte in på min blogg p...

Damp :o Asså kommer inte in på min blogg på datorn!!


Snöstorm vafan? Hemskt. Och jag sitter på ...

Snöstorm vafan? Hemskt. Och jag sitter på bussen mot tomelilla och den är inte lite överfull :o väl framme i tomelilla drar jag mig hem till bv som jag inte träffat på ett bra tag känns det som. Hon kommer säkert smitta mig -.- menmen. Så får man hålla tummarna på att man kan ta sig hem senare.


Kom nyss från idrotten. Idrott på morgonen...

Kom nyss från idrotten. Idrott på morgonen, det finns ju inget bättre? -.- Nu sitter man i datorsalen och väntar på att svenskan ska börja så man kan gå på lunchen sen .. Över hungrig! Puss så länge :)


över söta

sjukt söta kjolar från nellys ..
det är något som jag hade velat ha ;D
ÄLSKA ATT VISA DINA BEN


Ligger hemma under täcket efter en sjukt k...

Ligger hemma under täcket efter en sjukt kall dag. Mysigt! Flumm dag med emelie, mattias och pelle. Kul like hell !! Haha. Ligger just nu och kollar tv, skönt efter att man har ätit mycket (a) och sen en söt idiot skickar massa gulliga sms. Man blir så varm :) nej nu ska jag fortsätta kolla tv och smsa, puss.


Godmorgon :) morgonen var seg men jag kom ...

Godmorgon :) morgonen var seg men jag kom upp iaf. Trodde jag skulle missa bussen för min syster hade glömt sitt busskort så vi var tvungna att vända och köra hem om igen men jag hann precis för den var sen :) sitter i skolan nu och väntar på att kasim ska komma och sen börjar lektionen.


Ligger just nu under ett varmt mysigt täck...

Ligger just nu under ett varmt mysigt täcke och bläddrar igenom tv kanalerna men jag finner inget bra att kolla på. Var finns allt det bra? Dem kunde skapat en egen kanal till mig med filmer och serier som jag tycker om. Inte massa krigs och skjut filmer, det är så jävla kasst! Inget man vill se på. Men får väl fortsätta bläddra och hoppas på det bästa annars stänger jag mina onom inför sömn tidigare. Godnatt :)


all tid i världen tillsammans

jag har världens bästavän, ronja ringwald (fru).
men henne kan jag skratta och gråta. med henne kan jag dela minnen med. men henne kan jag dela smlisar med.
med henne är jag är jävla sjukt lycklig för hon lyser alltid upp min dag, kall som varm!

vi har hållt ihop i vårt och torrt sen början av 7:an, aldrig något strul mellan oss.
jag älskar dig, om jag skulle beskriva dig med ord hade det blivit en bok ^^,

mys

legat hemma hela dagen under täcket och myst. riktigt skönt! börjat jobba lite med eng, ska skriva skillander mellan USA och sverige. inte så svårt som jag trodde det skulle vara ;p haha. så snart är man klar med den :) har kollar runder lite på nelly och hittade ett par super snygga stövlar eller vad man kan kalla det! det är verkligen något jag önskar mig till jul iaf, hehe.


överdrivet trött

kom aldrig upp imorse och skönt var det att sova länge. tur att man har lite saker här hemma som man kan jobba med, min mamma lär ju inte bli glad när hon ser att jag är hemma när hon kommer (y) not good. haha! menmen, ska hoppa in i duschen nu sen hitta något jag kan arbeta med.


hemma och sliten

helt sjuk dag. seg morgon så kom inte upp när jag skulle, hela natten har bestått av att hosta.. trött på det nu :( mami körde mig till skolan så jag var där till lunchen, då stack jag och emelie och kolla lucia. det var sjukt fint :) och dom sjöng riktigt bra med. kändes lite onödigt att komma till skolan, hade en lektion -.-' .. efter skolan blev det att frysa röven av sig på stationen för bror var jätte seg på att komma ;o prata skit med honom, behövdes verkligen! och sen blev det hem och här sitter jag och har ont i röven för jag lyckades halka innan jag kom in genom dörren, AJ!

mobilkamera.

godnatt för min del

lite bilder uppladdade från tingvalla. inte värst så många som man blev fotad ;o men yes, haha. det funkar väl. nu ska jag gå ut om och sedan lägga mig och fortsätta kolla beck sedan sova för att komma upp imorgon. så godnatt för min del denna kväll.


tingvalla bilder


helgen helt underbar

fredagen började med studiedag i skolan, gjorde ett prov och skrev i alla svar (: blev så storlt över mig själv då. blev en runda på stan med bv, wg, kasim &ivan. mysmys! sen närmade sig kvällen och vi drog oss in mot simrishamn för en trevlig kväll där, hem till kära tomelilla senare.
lördagen vaknade man som man förtjänade, men jao ändå var man lika glad och taggad inför lördagskvällen som spenderades med dem bästa innan man drog till tingvalla. tänkte slänga upp några bilder där ifrån men tingvalla har inte lagt ut mingelbilder. och lördagskvällen blev bara så lyckad? mums på alla killar ;D haha. imorse mådde jag mindre bra och har legat och slöat mig hela dagen oc inte alls fått mycket gjort. nu ska jag hämta telen och sedan ringa min bästavän som jag inte pratat med sen i fredags, min kväll är räddad med telen vid örat! :)


sorry

har haft lite att tänka på dessa dagar så hade inte orkat lägga energi på att ladda upp något på min blogg. men ska göra mitt bästa och komma igång igen :) jag hoppas ni haft det bra.

Hemma i österlen efter en halv dag i malmö...

Hemma i österlen efter en halv dag i malmö med min bästavän. Mysigt var det men riktigt kallt ute och det luktade bara munkar på gå gatan -.- som munnen vattnades. Lektionerna var inställda idag så gjorde bara ett prov så skönt det var. Nu sitter jag i bilen på väg hem. Slänga på sig fin kläder sen iväg på årets första julbord för min del med familjen och mormor :) ska bli riktigt gott och riktigt mysigt.


chue

nästan helt klar, skulle åkt till bussen egentligen men då skickar bv att första lektionen är inställd. hade kunnat sova 1h längre ;o men nej :/ åh, ist segar jag. ska snart gå och se om det finns något att äta :) och efter skolan blir det malmö med bv!

Mobilblogg och jag somnar snart. Är riktig...

Mobilblogg och jag somnar snart. Är riktigt sliten och trött efter denna dagen, och så upp tidigt imorgon? Riktigt hemskt. Men okej, lite bra har jag ju, lite sovmorgon :) hihi, so nice. Har precis gjort klart min skriv uppgift och lämnat in den, känns skönt att ha den ur världen. Nu är det inte mycket kvar som jag ska göra :) nu blir det att lägga huvudet in i texten om begrepp -.- lätt men mindre roligt, prov imorgon och jag kommer lätt att klara det. Sen blir det att sova för min del så jag får upp röven morgon :p så yes, godnatt bebisar.


godmorgon blogg

drog mig till skolan idag, ganska skänt att komma hemmmifrån men ganska segt ändå. skolan var helt okej, skötte mig bra idag faktiskt :) gjorde klart lite uppgifter och allt, känner mig stolt! nu ska jag sätta igång med att göra klart min skriv uppgift om ska lämnas in inatt sen blir det att träna lite prov som jag ska ha imorgon. är på rätt bana igen (y) hehe.

och yes, min klänning kom idag :D ME LOVE!

M IS FOR MUSIC



You don't know how you met me
You don't know why, you cant turn around and say good-bye
All you know is when im with you I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea
I'm singing....

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

And I worry 'bout the ring you wear
Cause as long as no one knows
That nobody can care
Your fellin guilty
And I'm well aware
But you don't look ashamed
And baby I'm not scared
Im singin...

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

Solo

Won't give you money
I can't give you the sky
It better off if you don't ask why
I'm not the reason that you go stranded
We'll be alright if you don't ask me to stay

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

You don't know how you met me
You don't know why, you cant turn around and say good-bye
All you know is when im with you I make you free
And swim through your veins like a fish in the sea
I'm singing....

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

Follow me
Everything is alright
I'll be the one to tuck you in at night
And if you want to leave
I can guarantee
You won't find nobody else like me

bilder innan tingvalla

joppa fick tummarna ur röver och skicka bilderna :)


lala

inget gjort, och frukosten är precis klar :)
orkade inte äta något vanligt så gjorde våfflor, riktigt gott ska det bli.
det vattnas redan i munnen (a) MUMS MED VÅFFLOR.


passa på


smycken

snygga smycken från lindex.
piffa till dina öron, fingrar, din handled och hals :)


drog mig aldrig uppåt

kom aldrig upp imorse, en mamma och pappa så och skriker massa saker men jag väder huvudet och somnar om. smarta mig? ... vaknade nyss, och är fortfarande trött. något fel? ja det är det. tur jag orkar något ;s inte ett skit. hoppas jag blir på bättre humör snart -.- nu ska jag äta något. får se vad jag gör under dagen för att underhålla mig själv tills familjen kommer hem.

Mobilblogg. Skulle egentligen sova vid det...

Mobilblogg. Skulle egentligen sova vid detta tillfälle men nejdå, då skickar söta jakob sms så allt vibbar och jag vaknar. Sen är han ännu gulligare och ringer :p haha, och nu är jag inte alls trött längre utan godis sugen. Bra natt? Ligga och tänka på godis. Vem är mer efterbliven? Höhö. Och det är skola imorgon, lär ju inte komma upp i tid :s ärligt talat. Får väl försöka sova fast jag inte är trött -.- Och nu har jag inget mer att skriva om så därför tog jag tiden att skriva denna onödiga sista meningen :)


varm oboy och tv

koppen med mjölk stå inne i mikron, snart färdig :) varm oboy på detta kalla. yes! sen ska jag slänga mig i soffan och sätta igång tv:n och hoppas på att det finns något roligt och bra att kolla på :) ingen film heller nerladdad så har inget annat val precis -.- menmen. det funkar säkerligen. sne blir det sova för mig del. ska dra mig upp imorgon till skolan som jag inte varit på hela förra veckan. ganska skönt att vara borta och bara vara hemma, det behövs ibland att bara koppla av. nu är det skola &arbete som gäller, måste göra klart allt innan jullovet som snart är här ;D


bild tagen från googel.


language from the heart

waking with the sun's warm rays on your face and listen to the birds singing,
feel the heat around your body to the one you love.
it's called luck and love.

the wake of the rain beats against the window,
cars driving like idiots and a blanket that is cool because you
have not been quiet during the night for all the nightmares.
the cold lonely and a broken heart.

(KOPIERAS ENDAS MED TILLSTÅND FRÅN MIG)


M IS FOR MUSIC



det är en låt som får mig att tänka bort från allt, riktigt skönt :)
ibland får man faktiskt drömma sig bort.

handsome



börjar med bloggandet på heltid (försöka), no facebook only blogg.

hej efter helgen

hoppas ni haft en bra helg :) min har gått lite upp och ner men ganska okej :)

fredag blev hemma hos daven på fest och det tackar vi mycket för!


lördagen vaknade jag upp hos david sen blev det hem :)
sov lite sen blev det att dra sig hem till kusin för att fixa sig och sen dra vidare hem till jocke på ff innan tingvalla. och ja, tackar för lördagen med.

bilder innan tingvalla laddas snart upp, ska bara få tag i dem :)


outfit

kvällen outfit, och nu drar jag mig mot köket sen vidare på party.

hejhopp

nu ska jag hoppa in i duschen, sedan hitta något varmt men ändå fint att ha på sig ikväll :)
bloggandet kommer vara dåligt under helgen, men tar igen det nästa vecka.
puss

<3


vinterland


FOTOGRAF: me


vackra vinterland

vaknade med solen i ansiktet, kollade ut och snön är upp till fönstret ;o
nu ska jag slänga i mig frukost sen ut och hjälpa mami att skotta :),
super fint väder, solen skiner och det blåser inte.

snö och min syster

HAHAHA, slängde nyss min syster ut i snön. så hilma kul (a) haha, fast hon valde det själv :O hehe
nu ska jag lägga mig och hoppas att morgondagen bjuder på något bra :)

KLÄNNING


i want


dem bästa

jag kan inte bli mer lycklig? JAG HAR DEM BÄSTAVÄNNERNA MAN KAN HA :')
inte bilder på alla, men älskar dem lika myckat <3



gormorgon sötnosar

godmorgon kära ni. hemma ännu en dag :/ men får göra det bästa av sisten så därför börjar jag dagen med att baka PIZZABULLAR :] wiie, ska bli så gott att mumsa på sen. hehe :)

(x) check

lite matte gjort och jag är lite stolt över mig själv. resten av dagen har jag bara legat och nu får det vara slut med det :) nu blir det ut i badrummet och ska fixa till mina ögonbryn och ta ansiksmask :)

1dec.

godmorgon, detta är 3dje dagen jag ligger hemma. och jag är sjukt trött på det men jag orkar inte heller åka till någon skola, så håller mig till uppgifter jag har hemma. är så trött i hela min kropp och jätte förkyld, och har ändå inte varit ute så förstår inte hur jag har kunnat bli sjuk? jobbigt läge, mm. nu ska jag dra mig frpn de varma täcket och sätta huvudet i matteboken.


GODNATT :-*

GODNATT :-*


RSS 2.0