Gott Nytt År

tonight med dom bästa <3


30 dec.

2009slut - snart
2010igång - snart
                                             
gårdagen vaknade jag brevid bv och sen blev det upp &åka till ystad :) va där kanske 1h sen hem igen för michaela skulle komma. hem till bv igen där även bebis &joel bafann sig, fixa sig &äta ngt gott sen ut med michaela. galeeen kväll girl's , men tack ändå. så kvällen blev med michaela &jasmine :) galeeet kul! senare kom dennie så det blev att dra mig hem till bv &hämta min väska sen kom bebis halvägs och mötte mig sen hem till honom och sovaaa;* .. svär, har knappt sovit ngt ;s typ vaknat 1000ggr inatt och vänt mig som fan i sängen. men tack godegud, imorse kunde jag iaf sova typ 3h i sträck sen blev det upp och fixa sig &äta lite smått sen ner i byn för att träffa michaela, wiiuh. blev för oss att bara springa runder i affärera ( ica, bo olsson, coop ) haha. sen blev det  hem till bv och chilla lite. vid halv 5 gickjag med michaela &handlade hårfärg sen skulle hon hem, buhu :( sen hem till bv igen &vänta på att papi skulle hämta mig så vi kunde köra till bo olsson såjag med kunde handla hårfärg ^^. så kvällen kommer bli attfärga bebis hår &mitt :) wiihhuuu!
NYÅR IMORGON ALLESAMMANS, HAVE A NICE DAY.
&jag vet inte vad jag ska ha på mig :(


28 dec.

hey dudes, 2år &2månader med bebis idag :)
gårdagen blev med recca, kevin &ngn ludwig hemma hos kevin. vi dampa och kolla lite film &åt chips oh choklad. sen vid 10tiden stack vi ut en runda, sen blev det hem till bebis vid halv 11 (a).
dagen började med att jag vaknade av att mami ringde mig, sen blev det upp och klä på sig sen äta lite sen iväg till sälshög sen till spjudstorp för mormor skulle ha mat till djuren. &nu är jag hemma, äntligen! händer inte så mkt nu, ska in i duschen sen äta sen iväg till bv &va med henne hela natten! ;$ only ... så ikväll spenderar jag min kväll hos bv, så finns på luren om det är ngt ni vill :) have a nice day babe's.

RONJA, FRU, BÄSTAVÄN - bästaBV

den bästa som finns.
den bästa jag vet,
de bästa som hänt mig!
jag älskar dig
(L)


27 dec.

gårdagen blev att vakna av att mami ringde &väckte mig och att hon va snart utanför martin, så det blev upp ur sängen och klä på sig snabbtoch fixa till sig snabbt sen vidare till ystad på mellandagsrea. va meningen att jag skulle hitta ngt snyggt tillnyår men hitta fan heller ngt snyggt plagg. så köpte en foundation och hotstraight. rätt nöjd med mina köp, behövde en ny foundation &imed mitt hår hår är så slitet så behövde jag hotstraigt,blir inte så slitet av att föna &platta om man har de i. sen blev det hem, skulle egentligen va med bv men blev hem &sova somfan. sen kom bebis och vi kolla lite film sen somnade jag igen (a). så det blev mest sovande för mig :)

chrispa160kr
H&M; 90kr 


dagen vaknade jag vid kl 12. sen åkte bebis hem &jag kolla lite film sen kom anna &hennes pojkvän :) papi skulle fixa lite med hennes nya mobil. så yes, vi har ätit lite &snackat skit &även bestämt att den 15jan åker jag upp till typ småland och stannar över helgen med massa galenskaper ;d.. nu är det dax för mig att hoppa in i duschen och sen fixa till mig sen vidare till recca för att ha myskväll &kolla film sen ut lite kanske :) finns på luren dudes (mp)


25 dec.

JULAFTON igår; godjul iefter skott. vaknade brevid bebis i soffan och fick snabba mig upp för att duscha &göra mig klar. dagen skulle spenderas hos mormor med kusinerna :) mys &gott med massa maaaud. julklappar av mormor; smycke, klocka, smink &byxor. kusiner; en fet mössa (y) haha. familj; massa skit ;p &av bebis fick jag två armband. tack för det. senare på kvällen blev det till farmor, massa mauud igen. fast inte lika gott, va helt mätt sen innan wtf. sen blev det dans runt granen på toget, lite kul faktiskt. sen blev det in &ta en teeknäckt sen hem.
dagen idag var att sova länge med min bebis, mys. upp &äta sen blev det kolla film tills han åkte hem. inte så mkt mer har hänt, ska snart duscha sen får man väl se vad kvällen bjuder på? mm. finns på mobilen, ses!

POUSS






och till folket som har så kul genom att snacka sitt bullshiet om mig.
 hey dudes, get at life!
I am so grateful that I be in your heart.
you forgot to turn off the lights after you,
I am still on my feet against your sides and laugh my way through
all the fun you are talking about.


21 dec.

omg vilken seg morgon det va, vakna typ 1000gånger men somna om igen lika sabbt. fast sen kom mami ner &då flög jag upp (a). upp och kläpå sig &försökte äta lite. iväg med papi till hans jobb sen vidare till bussen (y) jag &johanna va duktiga idag, vi va tidiga i skolan oh allt fan. dagen gick rätt sabbt, första lektionen blev ner till chrispa med ida &johanna och kolla lös-ögonfransar &massa annat skit, mycket parfym :) haha. sen blev det lunch vid halv 12 och vi va typ klara när vi började nästa lektion kl 10 &då åt vi bara massa kakor, vi spelade spel o såklart förlorade vi (y) happy oss! men kul va det iaf. slutade runt halv 2 åkte bussen till tomelilla för att möta upp michaela för sedan vidare till ystad igen. på vägen i tomelilla träffa man på ngt st, erika, ninnie mf. på stationen :) kulkul. vi skulle ta tåget 15.22 men de va inställt så vi fick ta bussen vid 4ist in till ystad. va meningen att michaela skulle handla julklappar men hon hitta inget, erika som egentligen inte skulle med som följde med iaf köpte ngt ;o haha, och tack godegud för hon följde med. annars hade jag varit död på grund av att ramla? innan bussen hem käka m& e på öptorget. sen blev det hem för min del &nu sitter jag här och beklagar mig sj för att jag inte handlade godis innan jag åkte hem ;s menmen sånt är livet.
&jag älskar min bebis!

POUSS &GODJUL


20 dec.

gårkvällen blev ändrad, blev tomelilla ändå :) lämna bv julklapp, träffa bebis, emir &julia. sen ner ibyn och va med recca m.f. sen kom linnea &hämta mig och körde mig till bebis :) svär, ramlade minst 5ggr ..
FETT ONT! :(
idag är det den fjärde; Advent! wihuuu, snart julaftooon. idag händer inte ett piss ;s. vaknade brevid bebis sen upp och äta lite sen kom papi och hämtade mig sen köde vi till benestad till andreas för papi skulle ngt sen blev det vidare till bo olsson för att handla skumtomtar,MUMS! sen hem & varit ute oh haft snöbollskrig med papi (a) haha! lite kul. sen händer det inte så mkt, typ chilla hemma och kolla film eller att sitta här. kom gärna och underhåll mig :) 
&ja jag ska bättra mig med lite bilder.

POUSS &GODJUL


19 dec.

michalea &andre hela kvällen igåår. snösnösnö :D meee like ! (LOVE) .. idag inte så mkt. vaknade brevid bebis, sen typ upp och äta lite sen ut och röka, fifan vilken väder det är ute ;o bara snöasr jätte mycket. sen blev det att bada, så skönt det va att bli varm :) sen kom papi, buhu :( så sitter bara hemma nu och tråkar som fan, vill egentligen baka ngt gott men orkar inte ;o men hade variit muums. dagen kommer nog bli att satnna hemma exakt hela dagen, känner mig rätt innelåst med all snö runt om huset (a). men ni får ha det bra allihop. skicka sms om det är ngt, eller så finns jag på msn.
POUSS &GODJUL


17 dec.

gårdagen helt okej, ohh yees det börja fan snöa ;D skola hela dagen, inte gjorde jag ett piss förutom att kolla på provet lite, sen vid slutet av dagen blev det prov och jag fick nästan lite panik , trodde fan jag glömt allt. haha, men nejdå. klarade mig :) sen efter det blev det att vänta 1h för att senare gå på möte ... efter mötet blev det att gå i stan med mami och kolla kläder sen gå och äta, sen kom erika ;d wiiihuu, mötte upp henne vid stationen sen gick vi dit och &snacka massa skit :) tack &lov. sen kom nördarna ;o sen hade vi fett kul! blev hem till bebis sen och somna till lite där när vi kollade tv sen kom papi och hämtade mig lite över 5 sen bara hem och ligga i soffan! yeesh sköönt! sen blev det inte så mkt mer merän att jag sov (a).
idag händer inte ett skit, orka inte gå upp imorse ut i snöstorm! så idag blev det ingen skola för mig, lite glad är jag för har märkt att jag är fett förkyld ;o så nu kan jag även skriva min uppsats :) så behöver jag inte göra det imr. sen träna lite på ett prov som jag även med har imr. buhuu! och det är fan inte så många dagar kvar liv juuullove ;D 5dagar, 3skoldagar ;D.. yees. inte så mkt mer att säga än att ha en bra dag!

GODJUL & POUSS


15 dec.

igår blev det ingen skola för min del, mådde fan piss. så missade redovisningen, men gruppen klarade sig fint utan mig ändå :) så det blev slappdag för mig, la framför datan &kollade film hela dagen. rätt skönt (y). dagen idag har varit helt okej, lite segt att gå upp imorse men det gick till slut efter mamma tjatat lite. upp och fixa till sig sen bara kolla tv för blev klar väldigt fort. sen körde papi mig till tomelilla så jag kunde ta bussen, tur vi körde som vi gjorde annars hade jag aldrig hunnit med, bussen kom precc när jag hoppat av bilen ;o och fifan vad folk där va, även min bebis .. dom andra bussarna va tydligen inställda så det blev en full buss, hoppas inte det blir det imr fan. kom till skolan lite över 8 och sega, sen gick jag och frida oh handlade frukost :) muuums! sen blev det upp på lektion igen &jag jobbade skit mycket, tillochmed på matten ;s inte likt mig. vid 10-11tiden kom johanna till skolan för hon missade bussen på morgonen. lunchen va helt okej, kasler &potatis .. efter luch blev det med pluggande, och va helt slut efter skolan. kl3 slutade vi och vi satt kvar i skolan lite, nya busstider :( buhu, nu får vi vänta tills halv4 för att komma hem. menmen, sen blev det att va med recca, bv &timmy. sen tog jag tåget hem 16.25 för papi va på sjukhuset med farmor ;/. så blev det hem och mormor hämtade mig på stationen, maaat hemma sen kolla tv sen somnade jag till en stund ^^ kl 9 vaknade jag så tur va det, annars hade jag missat andra avenyn :) &just nu ska jag plugga för jag har prov imr, så ni får önska mig lycka till ;p haha.
pouss


13 dec.

vakna med värsta skallebank. gårkvällen blev lyckad från min sida, men mot slutet spårade det ut. men tack iaf allt folk för en trevlig kväll. vaknade runt 12 tiden idag, väkte bebis &recca så vi gick in och åt. sen typ blev det ut igen i sängen medans recca duschade sen kom hon med ut och vi bara snacka massa skit, sen kom papi ut och sa att dom snart skulle köra .. :( buhuuu. men vi typ höll på att somna innan som åkte men han väkte till oss alla. dom åkte hem och la mig under täcket och sov fram tills 16.00 av att mami kom in och sa att det va mat. gick ut så segt och satte mig och åt. oh åsa kom, sen har jag bara kollat lite tv &hade inte tänkt göra så mkt mer idag. bara vara hemma och ta det lungt. bebis kommer snart med ngr filmer som vi ska kolla på :)
pouss, hejdå!


12 dec.

tingvalla allesammans ;D ..
vaknade brevid bebis imorse sen va det upp och fixa sig sen iväg med mamma och handla lite. hem och chilla och kom precc ut ur duschen. och nu ska jag äta lite sen ta tåget 15.36 mot tomelilla till recca &sen vidare till elina :) sen blirre feeest på hög nivå!!!
gårdagen spenderades i malmö på dagen med klassen och vi kolla runder på massa saker, lite kul i början men sen fett drygt! stannade kvar i malmö efter vi slutat med johanna &fredrik sen blev det att kolla lite kläder och sen köpa julklapp till bebis :). hoppas han bli nöjd? haha, sen blev det tåget hem 17.19 och jag somnade på tåget (y). väl framme i tomelilla träffade jag michaela :D och vi stack hem till bv och satt en stund sen ut i byn lite, sen stack vi till ystad med viktor &räkan till MC och sen lussevakan där jag träffa på korinne &koffe (v). sen blev det bara hem till bebis och sova, trött som fään. ni får ha det bra alla för det ska jag!

POUSS




10 dec.

godkväll folk's. läget idag har vartit helt okej, skola och sånt. sen blev det tomelilla med klassen för att kolla bio ( 2012 ) .. fifan vad jag grät isf, helt jävla hemskt.. tänk så händer det? kommer döö. iaf, efter bion blev det till softa om sen till stationen och sitta där. sen kom ivaan och vi skulle egentligen gå till kastanje och trägga recca &michlela m.f men då ringde hans mami och hon bjöd oss på pizza, MUMS FAN :D men innan det blev ner till roma blev det till stationen igen och träffa christian för att säga hejdå till honom, tjockisen åker till slovakien inatt :) &kommer inte sakna honom. sen blev det att äta pizza och snacka lite skit :) sen kom recca &michaela och bara snoppe pizza av oss (a). haha, efter det åkte ivan och m &jag gick till filmgiganten och handlade chips åt henne så hon kunde tjocka sig sen på vägen till stationen igeeen ! sen kom christian (igen) dit och höll oss sällskap, lite kul va det ändå :D sen skulle han med äta pizza och sen hem &sen åka iväääg. resten av kvällen blev att sitta på stationen typ? lite drygt ändå. michalea &johanna åkte hem 20i7 bussen , oh jag &recca blev helt plötsligt själva så vi stack till boan sen ner på torget och träffa på olof &jocke som vi senare dig hem till olof. vid 20över8 kom boris och sen skulle jag hem ;( buhhuuu! men dagen har variit helt okej, oh imr åker hela klassen till malmö ;o gött som faan, sen ska jag handla julklapp till bebis med &sen va med michaela hela kvällen :D i får ha dte så bra allesammans,
hejdå (y).


7 dec.

ny blogg. den är under uppbyggnad, kommer se mkt bättre ut senare när jag orkar lägga ner lite tid ;p men inte just nu. min gamla blogg börja lagga som fan, vet inte varför ;s så raderade skiten och gjorde ny :) ska va mer nogrann med att ladda upp med. ehm, dagen har sett bra ut? vaknade typ halv 7, upp äta lite sen vidare till bv &väcka henne. sen gick hon in i duschen och jag somnade, skööönt! bussen 08.42 mot ystad. buhu!, typ vänta och tillbaka till sängen igen. ?? skolan va helt lugn, studiepass första timmen sen lunch, kunde äta idag. wihoo! sen blev det 3timmars temapass. just nu håller vi på med uppgift3 och vi va hemma hos fredrik &hämta pantburkar (y) vi satte oss först på fel statdbuss, vettifan hur det gick till men wtf. haha kul hade vi iaf , iaf jag och korinne. haha! dööö. sen blev det tillbaka till skolan vid halv 3 och inte göra ett piss så vi fick sluta sen blev det stationen och typ väntade 40min för christian tyckte tvunget att jag skulle ta bussen "/ menmen. väl i tomelilla kom recca och höll mig sällskap tills mitt tåh hemmåt gick ^^. nu har jag inte gjort ett piss, och kanske borde ändras på det ? har fett med tråk. ska ut om och röka nu &ringa bv lr recca.. &jag saknar min bebis !!

.pouss på er sötnosar...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0