bv tonight !

jag sover hos bv, och denna söndag räknas som lill lördag :) så lite kul ha vi, &mer kul ska det bli :D
har gjort sån rosett i bv hår med, inte lika lätt att göra det i hennes hår som systers :O menmen, vi hörs senare. och jag saknar min bebis :(



är vi inte bara bra?

dagen började med att vakna brevid recca typ vid 12tiden, vi gick ner och åt frukost sen kollade vi film :) senare fick vi ett ryck att testa göra en sån rosett i håret, och det gick fan bra för första gången :O tyvärr har min syster inte lika långt hår som hon på youtube filmen, men det gick :) ikväll kommer jag befivva mig hos BV hoppas jag iaf, menmen. ha det så bra så länge :)




godnatt?

nej nu ska nog vi dra oss mot sängen och kolla film :)
ska först ringa min bebis, har inte hört av mig så mycket till han ikväll :(
menmen, ha en bra natt :)

öka hårväxten

Håret växer ungefär 0,4 mm per dygn.
För att öka hårväxten kan man massera hårbotten för att stimulera hårsäckarna, använda schampo med eukalyptus eller mint för att sätta igång blodcirkulationen, äta mat som innehåller mycket B- vitamin och mineraler, och dricka mycket vatten!


rosett i håret



hejsan

gårkvällen blev inte som planerat. blev upp till madde med bebis &stanna där ett tag sen stack han ut till tingvalla så fick dra ut där sen.. menmen, väl framme va han inne? wiiie, så fick med sticka in , men tack gode gud för vänner va där  inne :)
lite kul hade jag iaf.
kvällen slut drog sig tillbaka vid 12tiden och olof köde oss hem &jag somnade buums.
vaknade brevis bebis imorse, mys. sne har jag varit hemma hos honom till typ kl 2 sen böev det till stationen &säga hejdå till medina:( sen tåget hem. denna kväll har bestått av mycket skratt &mat med en underbar person :D hihi. och snart ska vi kolla film :) bloggar upp ngt senare :) &tack för allt igår folket :)

pouss


gissa vem !



svär den som gissar rätt är fett bra :O


tjenixen

dagen har varit helt okej, gjorde mitt prov idag &jag blev godkänd :D hihi, jag är så duktig. kommer inte ladda upp mer idag vad jag vet för kvällen kommer spenderas i tomelilla med bebis & några till :) tyvärr inte uppladning av outfit heller, men jag åter kommer imorgon :) ni får ha en bra kväll :)
POUSS ♥


OUTFIT



vitt linne
; JC
randig tröja; gina tricot
tights; lindex

typ halsduk; snodd av robyn ;$

ETT GRATTIS TILL BV



jag älskar dig


happy face

dagen har varit knas? men lite kul ändå :) kom till skolan, inte alls många som va där .. skööönt :) på idrotten satt jag och bea och skratta typ hela tiden, medans dom andra hade idott med boxning. haha fett kul att kolla! tyvärr har jag ingen video om det, för min lärare sa till mig att radera dom för jag fick inte filma blabla när dom hade lektion &jag inte va med. menmen, efter idrotten drog vi oss mot matsalen, &maten va rätt okej :O helt fantastiskt. haha! efter lunch skulle jag &korinne gå ner på stan för att handla present till bv för hon fyller 17år idag, men neeej. mitt kort fucka sig :S men det fixade jag senare när jag kom till tomelilla. har varit hos bebis &kollat film med :) myyys, saknar honom redan. när han skulle på fotbolls träning stack jag ner i byn för att träffa bv och ge hennes present, även timmie &ludwig va med. blev att hjälpa medina att handla med (y) så träffade även henne, typ 1000år sedan? menmen, nu ska jag sätta igång och plugga.. har prov imorgon, tur jag tränat mycket :O fast det går nog bra ändå :) byee sålänge*


fick tag på en bild iaf :D
resten bjuder jag på :)
  

godmorgon

trött? ja som fan. sitter just nu &äter min frukost som består av flingor. sitter och väntar på att det ska komma trafik info, så blir det skola eller inte? menmen. vi ses :)


fuck

datan laggar fitta så filmerna är inte klara :( så får väl la se dom imorgon istället. menmen, kolla nyss på aa, (andra avenyn) .. och nu ffunderar jag på att gå &lägga mig efter jag varit ute och rökt. hoppas det kommer snöa heela natten &blåsa så jag blir inne snööad så jag slipper skolan imorgon. orkar verkligen inte :( 
så yes, nu jag säger
GODNATT till alla ... :)


Stupid Shit

har nya categories - tips &outfit, hoppas det blir något för er :)
kom hem från bebis typ vid 5tiden, och tur det inte är snökaos :O helt sjukt. det kan bli mycket sol istället för snö :( buhuu. miss the summer ! nog inte bara jag som gör? trött på allt snö &slask! menmen, väl hemma blev det att äta varma mackor &varm oboy  fett gott. har kollat lite film med papi med. nu ska jag ladda ner någon sorts mumie film, bloggar upp senare om filmen :) POUSS






Oh yeah I'm vicious
So delicious
All the boys want to eat
Go ahead and hate me baby
Sa sa salty but sweet
I spin the bottle till tomorrow
There ain't no memory


OUTFIT

 
 
randigt linne (under); MQ
randig tröja; JC
leggins med dragkedja; MQ

psykologi

har just nu psykologi, rätt kul faktiskt :) gjorde precc klart uppgiften vi fick för en liten stund sedan om försvarsmenanismer eller vad det heter :P ska snart åka hem, det är ju storm ute? fast ska hem till bebis &va med han lite, har inte varit det på ett tag så det ska bli mysigt. sitter och skalar en apelsin, gott ! måste äta något mer sen när jag kommer till bebis, är jätte hungrig :O maten i skolan va fett äcklig, typ soppa på farmors sätt? :S inte gott iaf. ajja, ska plocka undan nu så jag inte missar bussen :) ses när jag kommer hem

godmorgon

sitter just nu i skolan, bull :O  vaknade typ vid halv 7, trött som fan. ville bara ligga kvar :( tog bussen halv 8, och bussresan va sjuk? mio &boris bara snackade om sex hela resan :P menmen, va inte så trött efter att åk bussen iaf. nej nu ska jag jobba med so arbete, hataaar! bloggar upp efter dagfen slut när jag kommer hem :) ha de .



tips på torr hy (ansiktet)

tog precc mitt varmbad, blev dock inte långt :( menmen. letade runder för någon dag sedan hur man skulle göra om man hade horr hy ellerr något sånt, så fick jag tipset att blanda äggula, socker &lite bodylotion. så har gjort den geggan varje dag nu för att finna ett resultat, och jag har funnit det :)

1. knäck ägg &ta bort äggvitan.
2. tillsätt socker.
3.
tillsätt bara lite bodylotion.

                                                                   ALLT SKA BLANDAS IHOP
ansiktet ska ha tvättats av i varmt vattet sen smörjer du in det tills du känner att sockret smälder in i hyn sen sköljer du av det med varmt vatten, när man torkat hyn smörjer man in hela huvudet i bodylotion &det viras resultat :)

Jag har hållt på med detta i några dagar om my hy känns som ny,
nästan som babyhud :D
Är mycket nöjd med mitt resultat.

sovdax?

yees, det nog nog bäst att gå &lägga sig så jag orkar gå upp till skolan imr :P orkar inte sitta hemma en hel dag till &och inte göra ett piss :O har ätit lite, det blev hot sandwiches &oboy - muums. sen har jag snacka med recca typ 1h? sen ringde bebis så har snackat lite med han med :) ska snart ringa recca igen sen ska jag ta mitt varmbad som jag inte orkat göra än ^^. sen blir det sängen för min del iaf :)
så ni får ha det bra, GODNATT . :D

Tips för att plocka ögonbryn

Ögonbrynens form
Ett par snygga ögonbryn kan verkligen göra ett helt ansikte! De goda nyheterna är att alla kan få snygga ögonbryn med dagens stora utbud av smink och redskap. Fixade ögonbryn kan till och med räcka för att se bra ut direkt du går ur sängen. Vill du inte sminka dig alls en dag, så fixa bara ögonbrynen!
Ögonbryn bör vara jämna och definierade. De idealiska ögonbrynen börjar i bredd med ögonvrån och går ganska högt. En liten ”topp” bör finnas snett bakom pupillen i bredd. De flesta har en naturlig topp och då är det bara att forma och framhäva den.

Plocka ögonbrynen
Först och främst, ett litet varningens ord: Var försiktig så att du inte plockar för mycket av ögonbrynen! Plockar man ögonbryn alltför aggressivt kan det finnas risk för att de med tiden inte växer ut igen på de ställena. Detta kan leda till att man som äldre får ”fläckvisa” ögonbryn. Vill man inte plocka brynen alls kan man faktiskt raka dem. Det finns speciella batteridrivna ögonbrynsrakhyvlar. Rakar man brynen kommer de dock att växa ut betydligt snabbare och har man väldigt mörka bryn kan stubben synas även om de är nyrakade.

  1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
  2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
  3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
  4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
  5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
  6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
  7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
  8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.


dejting tips

Så du vill träffa en flickvän eller en pojkvän men vet inte var du ska börja leta?
Här följer två tips och strategier för att finna en ny
flickvän eller pojkvän och börja en ny relation.


1. Fundera på hur dina vänner fann sina pojkvänner eller flickvänner.
Gör en lista på dina tio närmaste vänner som för närvarande har bra förhållanden. Bredvid varje namn så skriver du ner exakt hur de träffade deras flickvän eller pojkvän. Välj ut de tre sätt som du tror att du har störst chans att träffa på din kärlek
Så du vill träffa en flickvän eller en pojkvän men vet inte var du ska börja leta? Här följer fem tips och strategier för att finna en ny flickvän eller pojkvän och börja en ny relation.
 

2. Res på skidsemester eller badsemester.

Beroende på vilket klimat som du föredrar, boka en singelorienterad skidsemester eller badsemester. Fråga någon kamrat som är singel om han/hon vill följa med. Chansen att träffa en partner är ganska stor.


kärleks tips

Här följer några små tips för att få kärleken att spira och leva. Det kan vara bra att få några kärlekstips ibland för att hålla sin kärlek och romantiken vid liv.

 
  • Bjud på kärleksdrycken champagne. Champagne är i romantiska sammanhang den självklara drycken. Ingen annan dryck förmår lika effektivt höja stämningen.
  • Förförisk och romatisk mat. Ostron och choklad är klassiska afrodisiaka, alltså mat som sägs stimulera kärleken och den sexuella lusten. Även ingefära, mango och mat med E-vitamin har den effekten.
  • Förför med ljus. Förför med levande ljus skapar en romantisk stämning och får fart på kärleken.
  • Ge en blomma för att visa tecken på din kärlek.
  • Ring henne / honom på jobbet, eller hem om hon / han är hemma, bara för att få höra hennes / hans röst (och berätta att det är därför du ringer).
  • Säg minst en positiv sak om din partner varje dag och gärna med ord om kärlek.




 


KOM PÅ NÅGOT !

buhu, har inget att göra :O kom igen. fråga mig ngt som jag kan svara på :D
kom på något bra jag kan skriva om eller något på min blogg :P?
vad är du intrisserad av att läsa, något jag kan blogga om?


SKRIV :D


sjuk, jippie!

pannkakorna blev mycket goda, godare än vad jag trodde :D
mår inte bra alls :s kolla precc febern. bajs!
ajja får väl knarka alvedon så jag kan bli frisk!
pratade nyss med min kusin lisa, så på torsdag blir det ut &fika med henne om jag känner mig bättre :)
och hjälp, vet inte vad jag ska köpa till BV , help? :(
det måste vara JÄTTE fint ...
nu blir det att kolla film sen blir det ett
låångt varmbad, skönt ! :)

snart mat?

åh, har bara legat i soffan ett tag nu :(
är helt less på att vara hemma :s
kan någon komma hit och underhålla mig?
helst min pojkvän, ja taack!
gjort lite läxa &städat undan och lagt tvätt i tvättmaskinen, riktigt tråkigt.
var är maten? är fett hungrig men finns inget att äta som ser gott ut?
åh, pannkakor är nog det lättaste,
så ska ställa mig vid spisen
och göra det nu :) goott.








moonlight shadow

godmorgon. ingen skola för min del idag, skönt! :) mami &papi stod och skrev på mig jätte tidigt sen gick jag inte upp så dom körde och jag somna om, vakna typ på 5min sen. skulle egentligen vara med bebis idag men det blir tyvärr inte så :( miss him.
dagen kommer bestå av att jag kommer sitta här, göra lite läxa som jag ligger efter i &typ ett långt varm bad :) BYEBYE :D 



The last that ever she saw him,
Carried away by a moonlight shadow.
He passed on worried and warning,
Carried away by a moonlight shadow.
Lost in a riddle that Saturday night ,
Far away on the other side.
He was caught in the middle of a desperate fight
And she couldn't find how to push through.


Carried away by a moonlight shadow.


godnatt

orkade inte lägga mig framför tv och glo film, ist blev det att fixa bloggen (y), lite nöjd faktiskt :) inget bättre för mig ändå? förutom att jag behöver sova :( men är inte så specc trött längre. ajja, får väl bli lite musik &säng nu snart.
så jag säger GODNATT :)


SUNSHINE


   
     
 

Y

 
  


såja, nu har det kommit in lite bilder med :)
nu ska jag gå och försöka sova iaf, ska först ringa bebis igen, sen skicka massa sms till erika (a) .. GODNATT ^^


25 jan.

vaknade vid halv 10 typ, la kvar en stund för bv duscha sen gick jag in i duschen.
efter allt duschade gick vi ner och åt jätte mycket frukost :o
sånna tjockisar vi e (a) hihi. bussen halv 12 mot skolan, fast har inte gjort ett piss idag känns det som?
ida &jag blev ner kallade till skolsköterskan på hälsokontroll så vi slatt typ 1h av so:n (y) wiieh.
efter skolan blev det till malmö &jag fick fett ont i mina fötter :| ..
sen hem, har ätit lite och kollat runt lägenheter men hittar fan ingen i tomelilla .. buhu :(
får väl kolla varje dag &se om det kommer in ngt nytt :)
menmen, snart ska jag lägga mig framför tv och bara kolla massa film, känns som 1000år sen sist.
för just nu ska jag ladda upp massa bilder, (lite efter) men bätter sent än aldrig :)
&juste, papi har kommit hem från stockholm :D har saknat honom jätte mycket (a) ...
har inte fått nya sms än, men svarar från ett annat nr om det är ngt :)
&jag saknar min älskling jätte mkt :(
 


helgen

helgen har varit helt okej :)
fredags blev det att spendera sin dag med recca, först hem till mig efter skolan och laga mat och äta sen fixa sig lite &vidare till kevin där även mio &dennis va, och dennis fyllde 17år så vi festa lite sen gick vi vidare på fest hos jasmine. kulkul :) hem till älskling sen och sova.

lördagen blev till kristianstad efter jag vaknat upp hos älskling, hem om och duscha sen vidare :) köpte nya skor, jag älskar dom! sen blev det att gå på stan &käka pizza sen bussen hem mot tomelilla 18.10. somna nästan på bussen :P gick till ica när jag va i tomelilla, där vänta älskling, julia, emir &oliver på mig. vid halv 9tog vi bussen vidare till ramsåsa på fest hos elina. efter festen kom fredriks mami och hämtade oss &lämna oss på stationen, johan va lite överbefriskad ? :o haha. ringde jasmine och vi gick dit om sen kom mami och hämta oss och körde oss till lindes där vi sa hejdå till julia, emir &oliver sen blev det hem till älskling och sova, somna dirr :O.

vaknade upp i morse rätt yr, inte kul! ville typ bara dö eller ngt? mami hämtade mig vid halv 1 :) kom hem och la mig direkt igen, åt lite innan sen blev det att sova! skönt som fan :P vid halv8 kom bv &hämtade mig och sen jag kom hit har jag bara suttit här. inget att göra :O funderar på att gå &duscha för är ensamn just nu :( hon är ute om och snackar med olof, orkade inte för det va fett kallt ute. menmen, duschen nästa då sen lägga sig under täcket och ska försöka sova "försöka". börjar inte föräns halv 10 imr (Y)
ses

&jaa, kommer lägga upp bilder senare :)
tack för helgen folket :D <3


              bjuder på denna vackra bild :)

                                                 –»jag älskar bv ...

21 jan.

inte så lång dag idag :) började halv 10 men åkte till skolan tidigt ändå, tränade på provet. på idrotten hade vi teori sen efter blev det lunch, inte så gott ;s menmen. efter lunch va det prov &det gick väl hyfsat bra tror jag? iaf, slutade typ 12.40 sen kom mormor så jag &ronja gick ner på "stan" &jag köpte lite kläder. sen blev det till tomelilla upp träffa m. vid 4 kom mormor &hämta mig sen hem!! sköönt, ska snart in i duschen sen lägga mig och kolla film :) mys, allt som fattas just nu är min pojkvän :( saknar han jätte jätte mkt, inte träffats på 3dagar. :( buhuu.. menmen, höres dude's (y)


Nytt

tights med dragkedja; 250kr MQ


ljusa tights; 150kr MQ


Randigt linne; 100kr MQ



19 jan.

hej dude's. vakna nästa nyss :o somnade efter jag kommit hem, rätt skönt men nu kommer jag inte kunna sova inatt? bull, har ändå läxa att göra så kan göra lite sånt :) haha. morgonen var seg som fan, höll på att försova mig. hade varit rätt bull, hade inte kunnat ta mig ngnstans sen :P .. iaf, morgonen började med tema? haft det hela dagen, lite drygt .. johanna kom vid lunch &då stack vi till åhlens mm. kom tillbaka typ 1min innan vi började lektionen sen. bara drygat annars i skolan? yees. prov på tors, orkar inte! så får väl sätta mig ner och ta tag i det snart, men orkar egentligen inte (a). men först blir det att bada jätte länge :D och sen vänta på att mami ska komma hem :( buhu..
aoyes, pouss ha de :)


Hot Stuff

upp vid 7tiden och ta tåget 08.06 mot tomelilla av i tomelilla in på bussen och åka vidare till skolan. studiepass till kl 11 sen lunch :) inte den godaste maten precc. sen började vi med nytt tema efter lunchen kl 12, bull? :( menmen, efter skolan blev det till tomelilla &träffa bv, recca en stund sen på tåget och åka hem. tills nu har jag bara studat, typ 1h? min hjärna är överfull nu :O svär. nu ska jag bara chilla och lyssna på min favo låt ;$ ..
pouss sötnosar (L)


förändringar

yes, nu har jag gjort en ny header &bytat "tema" mm. :)
inte det bästa, ska bli fler ändringar. men okar inte just nu.
så headern är bara för tillfälligt tills jag kommer på ngt bättre :)
kom gärna med förslag? lite nya idéer skadar inte :D 

1:



2:


Dagens låt




With every appearance by you, blinding my eyes,
I can hardly remember the last time I felt like I do.
You're an angel disguised.


And you're lying real still,
but your heart beat is fast just like mine.
And the movie's long over,
that's three that have passed, one more's fine.


Will you stay awake for me?
I don't wanna miss anything
I don't wanna miss anything
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything.


I'm trying real hard not to shake. I'm biting my tongue,
but I'm feeling alive and with every breathe that I take,
I feel like I've won. You're my key to survival.


And if it's a hero you want,
I can save you. Just stay here.
Your whispers are priceless.
Your breathe, it is dear. So please stay near.


Will you stay awake for me?
I don't wanna miss anything
I don't wanna miss anything
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything.


Say my name. I just want to hear you.
Say my name. So I know it's true.
You're changing me. You're changing me.
You showed me how to live.
So just say. So just say,


That you'll stay awake for me.
I don't wanna miss anything.
I don't wanna miss anything.
I will share the air I breathe,
I'll give you my heart on a string,
I just don't wanna miss anything

17 jan.

godmorgon. idag åker papi till stockholm och stannar där den närmaste vecka :( bubuu. bebis åkte hem efter vi vaknat för han hade läxor att göra så sitter här och gör inget alls? plugga behöver jag med .. men orkar inte göra det just nu, får bli lite senare (a)

åh, är trött på min header? ngn som orkar ta sig till &fixa en ny till mig? orkar verkligen inte själv och det känns som om han inte har tid till de heller ;/ ååh. bara massa skit hela tiden.

gårkvällen spenderades med bebis här hemma &vi kolla på Arthur &ngn remember the titans eller vad den hette :P den va iaf bra eller nja rättarsagt dom va bra :)

bilderna är söta ^^



YYY


16 jan.

gårdaagen var inte merän lyckad, den spenderades med bv, michaela &ivan :) skit kul ha vi. blev en del bilder, men lägger upp dom en annan dag så ni kan kolla. efter skolan blev det upp till kastanje &hämta michaela och prata lite med patrik. bo ohlsson efter vi hämtat m (y) sen körde hennes mamma oss till mattias för vi skulle träffa johanna liten stund sen blev det att sitta lite i stadsparken sen ner i byn &äta pizza sen viadre hem till bv där vi va sen typ hela kvällen :)

dagen idag började med att vakna brevid bebis, upp äta &åka hem för ahn skulle på fotboll :( buhuu. så det blev in på coop och handla med mami innan vi körde hem. lite senare blev det till mormor &hämta mina byxor :) väl hemma innan mami körde till jobb åt vi lite, sen gick jag in i soffan oh la mig &kolla film. somnade (y)

vakna nyss, har legat och sovit ett bra tag, nu är bebis med här :) kvällen kommer spenderas hemma med massa film &mys. Y

 



POUSSY


13 jan.

lite sovmorgon i morse, sov till 08.40. upp fixa sig &äta lite sen iväg till tomelilla för att vidare ta bussen till skolan. inte så mkt har hänt idag, efter skolan gick vi ngr st ner till crispa sen vidare till stationen. va hos bebis idag med, åkte med papi hem vid 5tiden. sen jag har bara suttit hemma &drygat :)




till alla som kallar min massa saker t.ex. 
h*ora, typ fetto? mm.
fine, kalla mig vad ni vill :) jag vet själv att jag inte så ngn som säljer mig eller ngt sånt. bjuder inte på min kropp. vet att jag inte är överviktig så bryr min inte om era kommentarer att jag är "tjock" , är nöjd med min kropp! liksom, vem vill ha eller va anorexia fall? hah, precc..  kan tyvärr inte merrän säga att jag tycker synd om er som har dåligt självförtroende så att ni trycker ner andra. mår inte dåligt tack vare er ändå ^^. puss



Back to School

vaknade vid 6tiden imorse, mami fick verkligen dra mig uppfrån sängen (a) om jag hade fått välja hade jag stannat hemma :( papi köde oss till tomelilla &bebis va på stationen. fitte kallt ute så fick ta en tidigare buss bara för annars hade jag dött, så lämnade mina små änglar. väl framme i skolan fick man träffa den saknade bästa klassen :) wiihu. dagen har bara varit att suttit på en stol &inte göra ngt? bara lyssnar på lärarna när dom snackat inget mer förutom sista lektionen, fast det gick fort så fick sluta tidigare för jag jag duktig. bussen hem mot tomelilla, stationen träffa m och sen vidare &kolla skor , fast hittade inga :< ååh. hem till bv och lägga sig i sängen och äta lite sen blev det att halv sova sen kom papi &hämtade mig vid 17.30, hem &sätta mig här &äta lite. och kvällen bjuder inte på ngt specc så det blir att vara hemma :)

   

look of today

clothes
tights - JC
linne -
gina
tröja -
bik bok

hair
nersläppt &platt

makeup
fundiation, lätt pudrat &mascara


;)

bli medlembloglovin.com

&följ min blogg :)


YYY


11 jan.

skolan började idag, inte för det blev ngt för min del :) tack godegud, orka verkligen inte. så dagen har bestått av massa chill &film. har även städat lite och gjort mat. imorgon blir det utt tidigt &åka till skolan ;/ buhu.
nej nu ska jag gå &lägga mig oh försöka sova iaf, saknar min bebis. ha det bra. 
- här kommer lite bilder som jag fotat idag utanför mitt hus (y) snökaos &översvämning ..

   
 
vinderland, inte så kul.


&jag vill tacka alla mina närmaste för ett underbart lov, lovet var helt perfekt. kunde nog inte bli bättre? ifs, har man dom bästa kan man inte önska sig mer. &vill även tacka bebis för allt, jag älskar dig fast du är du ibland ;) haha. hoppas på fler så här bra lov. nästa sommaren ;o komhit, kanske fixat sommarjobb så man kan ha lite extra pengar i fickan med ;)


10 jan.

hey dude's. dagen blev inte alls som tänkt, inte alls? skulle iväg med mami &kolla skor men den jävla snön förstör allt. men morgonen va iaf bra, vaknade brevid bebis (a) sen blev det sängliggande till kl 2 sen kom papi &hämta mig sen iväg och haldla massa mat. pappa snackar ngt om i bilen att snön är högre än dörren blablabla, sen när jag kom hem fattade jag ;o gaasch, det är över mkt snö ;s har inte orkat lägga in bilder på det än så lägger in det imr ist om allt är kvar. det känns som om det är västa vinderlad runt vårt hus men ingen annanstans? ehm, dagen har varit att bara legat &lata sig som resten av lovet ^^, och tyvärr är det sista kvällen :( vill inte tillbaka! vill bara ligga hemma och softa &va med bebis oh massa vänner. men livet är oretvist ;(. nej nu ska jag in i duschen sen upp &lägga mig i sängen och försöka sova iaf.. godnatt'


bebis

sitter just nu hemma hos bebis, han är ute om i köket &gör mat (y) kvällen har spenderats med honom &massa film oh mys :) vi har kollat på the hills run red & the unborn, inte ngt jag rekomenderar att se ;| vi ska snart sätta igång filmen sex drive &hoppas den är bra (a) imorgon blir det att kolla skor, (igen) hittade inga idag. men nu ska jag lägga mig i sängen &sätta igång filmen. ses dude's Y


9 jan.

dagen blev att åka &kolla skor, men som vanligt? hittade inga. menmen, nytt försök imr :) sen blev det hem till mormor &kolla film kom hem vid halv 6 &nu väntar jag bara på att kl ska bli 19.36 så jag kan åka till bebis. om ni har förslag om hur kvällen ska bli, skicka sms tack ;o men som planerat blir det att va ute lite sen hem &kolla massa film& myys. (a)

jag älskar dig Y


godnatt

bilderna sen tjejkvällen blir lite sena uppladdade, fitteri med msn.
men ska ladda upp dom så fort jag fått dom in på min dator :)
gårkvällen blev då tsm med tjejerna hemma hos bv..
 alltid lika kul tsm . love it !
vid halv 1 kom andre &hämtade mig oh michaela sen följde dom mig till bebis, tur han inte sov (y) haha, så det blev att ringa typ 1000ggr innan han vaknade och svarade. sov till ca kl 12 idag, gött. upp &äta lite sen ner i sängen igen, somnade till lite sen vaknade jag vid 4tiden :) varit hemma hos bebis hela dagen, åkte hem 19.25 :( hubu, sen har jag bara suttit &segat här hemma. drygt som fan. imorgon (idag) blir iväg &handla skor med mami sen hem till bebis tror jag :) men nu ska jag lägga mig &sova, ska iaf försöka?

POUSS & godnatt


:)


Postat av: anonym

vad har du gjort med dina läppar för att dom ska bli så stora? photoshopat eller så som kissie eller? haha
inget illa menat, fint så men kul om du gjort som kissie eller något annat! :)

2010-01-09 @ 01:19:52 






svar; nej har inte "photoshopat" mina läppar större på bilden (bilderna)
&nej verkligen inte gjort en läpp-operation eller vad det nu e kissie gjort?
går inte efter hennes så kallade "trend".. ueeh ..
 
mina läppar är så fylliga, "stora" som du säger :)



...


Använder du mascara/vilken? - yes, (IsaDora)
Använder du ögonskugga? - nej, bara när jag ska ngnstans.
Använder du kajal? - ja, (från H&M)
Använder du hårspray/vilket? - ja, (wella)
Använder du volymspray/vilket? - ja, (wella)
avänder du deodorant/vilken? - ja, (nivea)
Använder du parfym/vad? - ja, (christina aguilera)
Använder du läppglans/läppstift?läppglans ibland, (från H&M)
Använder du brunkräm/vilken? - ja, (maxfactor)

Använder du rouge? - ibland, (ngt mamma köpt?)
Uppsatt hår eller hängande?beror på kläder, men helst uppsatt.
Plattar/lockar du håret varje dag? - självfall lockit, men ofrast platt.
Duschar du varje dag? - jag är inte oren?






 


tonight babe's

som sakt, tonight babe's...
tjejkväll ikväll, äntligen ! dagen blev att vakna brevid bebis när mami ringde, så det blev upp &klä på sig sen iväg och handla och sen hem och lämna syster &ebba sen vidare till mormor för att lämna mina byxor på lagning.. jävla piss! hmm, kvällen kommer bli bäst? tjejkväll med dom bästa tjejerna, yees äntligeeen ! sen kommer nog natten bli att ligga brevid robyn eller att jag drar hem till bebis oh sover hos honom ^^.
pouss Y



3 jan.

gårkvällen spenderades med bebis, michaela &andre :) första jag och michaela gjorde när vi kom till tomelilla va att gå till roma för att äta pizza men tro fan inte där är fullt då? jodåå. så det blev in på milano ist, inte så gott :( menmen, senare blev det upp till hennes mormor och kolla lite på tv sen gick vi vidare upp till andre för att kolla film, mys! dagen började med att jag vaknade brevid älskling, sen gick vi upp och åt. sen har vi bara legat i sängen (a) hihi. ikväll blir det bara att sitta hemma &inte göra ett skit. kolla film &sånt :)
ha det bra. pouss ^^

loveuY


2 jan.

hey dudes. går dagen blev att bara ligga hemma och slappa, senare kom recca :D wiihuu. vi kolla film typ hela natten, iaf till kl 4typ? gött. lite segt att gå upp i morse iaf. vi vaknade runt halv 2 tiden och sen blev det utt och äta :) just nu är recca i duschen och jag sitter här och luffar sen ska jag in i duschen. kvällen kommer först och främst spenderas med michaela sen ska vi till andre &kolla film med bebisarna* myys.
YYY


???

kom på något jag kan börja blogga om som du skulle va mer
intresserad av att läsa,
något som skulle fått dig att följa min blogg :)


 
kom med massa förslag dudes 
Y


Nyår :)



      

gårkvällen spenderades hos amanda.
dagen började med att vakna sen upp &färga bebis hår :) sen blev det in i duschen, fixa sig lite snabbt sen iväg till tomelilla vid 5tiden. michaela kom lite senare så fick vänta typ 20min ute :( buhu. sen när hon kom så skulle vi äta pizza men fan överallt va stängt ;o förutom capri. så det blev att betälla sen upp till hennes mormor &äta sen göra sig klar inför kvällen. gick till stationen typ  halv7 för att möta recca, men hon kom typ lite över 7 så det va att snabba sig att göra klart håret för sen erika &vi begav oss till feeest! festen på gick typ till halv 3? så det blev lite städning innan vi gick till sofie för en annan fest (a). stanna tyvärr inte så länge för björn gnällde &recca skulle hem :/..va hemma hos martin vid 3tiden och vi åt jätte mkt, sen blev det isäng typ vid 4 ;| .. &såklart vaknar man tidigt idag med, yee! så blev hem och nu sitter jag här, ska snart gå och ätangt sen sova som fan! sen hoppas jag på att recca kommer hit ikväll så vi kan mysa &kolla lite film :) &fler bilder kommer komma. ha en bra dag'
tack för kvällen alla, jag älskar mina vänner &min pojkvän
POUSS


RSS 2.0