praktik helg :(

jobb hela helgen, men vafan? man kan ändå leva :) ikväll drar man till jasmine på utflyttningsfest, så gulligt att hon och hennes pojkvän ska flytta ihop! LIKE! nu ska jag gå och göra mig klar inför kvällen så jag kan komma iväg hemmifrån och hem till kasim sen vidare på utgång. hoppas på det bästa kväll och att jag kommer upp imorgon till praktiken kl 7 på morgonen ;p men det går nog helt okej, jag har fixat det innan så ;) haha. ha de nice babes !


dålig update , dåligt med tid

sorry för dålig update. men som ni säker vet är jag ute på praktik och jag har inte så mycket tid att blogga upp mina dagar och tror inte det är så kul att läsa samma sak varje dag ;p så därför jag inte lagt ner så mycket tid till bloggen. har inte så mycket att berätta just nu heller faktiskt merän att jag är så glad att min praktik är över på söndag. så skönt det ska bli att komma in i sina vanliga rutiner igen och man behöver inte alltid ha massa stress på sig.

brukar inte skriva av mig på bloggen när jag har massa årikter men jag måste just nu för jag är så trött på alla människor som inte accepterar hur andra folk ser ut, klär sig, beteer sig! no life liksom? varför ska man alltid bry sig om andra merän sig själv, ägna tiden åt dig själv istället och bry dig inte om andra ;s ägnar inte denna texten till någon speciell utan till alla som är som dem är. liksom kom igen? vad tjänar man på att trycka ner någon annan, man kan fan inte må bra av det? och om man gör det är man fan psykisk störd eller något. är bara så trött på hur folk behandlar folk. jag påstår inte att jag är den bästa men jag håller min käft stängd och håller mina åsikter för mig själv, det är inte så att jag inte står för vad jag säger eller tycker för det gör jag. rak på sak! och sen är jag så jävla trött på alla "vänner" som slickar röv. jag vet vem som är äkta och vem man kan lita på, kom inte med massa fjäskande och tro att vi ska bli bästavänner eller något. och hatar folk som säger att man kan lita på dem hit och dit sedan är allt ute man sakt till den personen på 2sek, fuck you who have no life!

såja, nu har jag fått skrivit av mig lite. ni får ta mig hur ni vill, bitch som till något annat. jag står för vad jag säger,  skriver och tycker. skönt att få ut :) nu ska jag lägga mig och sova, börjar 07.00 imr till 16.00, BULL!

tonight, PARTY

vaknade av att älskling skulle upp -.- och kan inte somna om så det blir att hoppa in i duschen och fixa till kroppen lite eller något ;p kanske hitta något man kan ha på sig, kan inte ha finklänning imed jag blivit sjuk :( så det blir kläder efter väder ikväll. om jag inte hittar ngt riktigt snyggt så klart ;) då får jag bli hur sjuk som helst. haha! nu blir det köket och in i kylskåpet och sedan kolla tv. ha en bra fredags kväll &helg'


mest för vi är så söta på just denna bild' ;)

4dagar, jag hoppas ...

jag hoppas ni inte väntat för länge. har nämligen helt glömt bort att håller igång min egen blogg, har bara kollat och läst runder på andras. ska försöka hålla mig vaken på det så det kommer upp lite nytt här iaf :) dagarna har varit helt okej. tis följde jag med bv till sjukhuset, sen blev det fika uppe på kastanjeskolan med patrik. igår, väckte jag kasim vid halv 1 så fick upp honom sen stack vi till hans praktik (soffta) och bakade kladdkaka som blev super god! synd att ni inte kom dit och smaka, hade varit ett upplevelse. höhö! nu ska jag gå coh lägga mig i badkaret en stund sen blir det upp och fixa till sig sen till till kasim och hoppas på att hans systers klännings ska gå om mig, annars kommer jag bokstavligen döda min kropp! :) blir lite tomelillamarknad efter det sen jobb kl 4 till 10 -.- ..

                                kasim and me! (: , &ja vi är söta!


party all night long with loud music and laughter!

gårkvällen med med pojkvän, en lång promenad på stranden.
helt tysta hand i hand och fick höra vågornas brus, så jävla underbart det var! 

kom nästan nyss hem från adrian, ätit två mackor och ska slänga mig i badkaret. ska packa en väska med lite kläder och lite godsaker inför kvällen :) mums. godisvana? aha. ska iväg på jobb först kl 4 sen sluta kl 8, låter som en bra ideé tycker jag iaf sen är det snabbt hem om och hämta min färdig packade väska sen vidare på paarty! hoppas gårdagen för er var okej och att denna kväll bjuder på något riktigt bra :)

vampire diaries

oh yees, vampire diaries börjar ikväll! och jag är över lycklig ;D varit i ystad idag och träffat älskling och boris. älskar er pojkar! sen har det inte hänt så mycket mer, ska göra pannkakor nu iaf :P fett sugen på det. hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft, en riktigt underbar en!

vampire diaries, 20.00 kanal 4.

solsken i huvudet ..

och man önskar att bara sommaren var tillbaka -.- .. sömn problem inatt igen vafan, fast gick lite snabbare att somna denna gången :) gjorde ett snabbt och smart val igår, dem flesta tycker jag är korkad men ja :P gjorde en ny facebook och ska reda min gamla inom kort (ngr h) , va trött på att ha ca 1300vänner och man känner inte äns hälften av skiten? nope, så det fick bli en ny och jag kommer bara acceptera vänner och dem jag känner till. ganska skönt. nu blir det att hoppa in i duschen sen lång frukost med mami innan jag drar mig till ystad :)

lilla hjärtat, sjung

(sjung), mitt hjärta. dagen har varit innestängd! varit hemma om hos joppa och snackat lite skit sen inget mer. imorgon drar jag iallafall till ystad när jag vaknat och ska träffa min älskling :) mums, saknat honom så. finns inte alls så mycket att berätta mer om denna dagen faktiskt. säng och försökt sova (y) bättre sömn inatt hoppas jag på! yes. nu blir det film med varm oboy.


13okt, morgon ?

wow, sömn brist hela natten. vaknat minst en gång varje timme, not fun! det är något litet fel med mig, (?) antingen är jag orolig för något eller så är det bara något fel med mig. hah! nu ska jag snart resa mig upp och klä på mig sen blir det att äta något lätt och gott som stillar min mat hunger sen får vi se vad som händer :)






          L
            I
              N
                S
                  S
       ♥           A

                   D
                 R
               I
             A
          N






nightmares ..

samma problem som igår, när fan ska min hjärna sluta tänka? och kolla nyss på en sjukt vacker kärleks film, började nästan gråta. men det var nog inte de smartaste, för nu är tankarna riktade mot älskling och jag saknar honom oändligt mycket just nu -.- inga fler kärleks filmer för min del utan honom! haha. nu blir det navy CIS och försöka somna till det istället (y)

no life, mitt liv

har verkligen inget att göra så tänkte slänga upp lite bilder under min tid som lite ungdom så ni och jag kan se skilnaden på mitt utseende ;p


ca 2006-2007


ca 2007-2008


ca 2008-2009


ca 2009-2010


så ja, har varierat mycket på min hårfärg dessa åren :p mellan typ brunt, blont. triv mycket i båda färgerna, och nu när man väl kollar bilderna. iaf jag, så ser jag som jag förändrats ;o gud så mycket. ganska kul. ska nog kolla igenom fler foto sen jag va "yngre" eller vafan man säger. och ska även göra något att äta :)

om jag får säga det själv, ser jag typ bäst ut nu (2010) ;$

ögon och kropp

öppnade mina ögon nyss, blev att stanna hemma idag från jobb. problem med min mage, kanske ska man höra av sig till ungdomsmottag.. och kolla upp så det inte är något fel på p-stav? kanske inte tål den ;o borde nog kolla upp det, fast inte idag för det orkar jag inte. ska hämta något att dricka sen ska jag kolla film och bädda ner mig under mitt täcke igen.
help me, i do not want to be kind ill!


btw, jag håller på med sluta röka (: I'M GOOD!


detta är framkallande ..

sömnen kommer inte till mig, har legat och försökt sova nu i nästan 2h. inget händer? alla tankar och funderingar bara rullar i mitt huvud, var ska jag göra av allt? mitt huvud sprängs snart. jag har lagt det gamla bakom mig och jag älskar mitt nya liv, ändå tänker jag tillbara till det gamla och ser det som massa minne. så jobbigt! vill inte radera eller glömma något som hänt, verkligen inte. för det är en del av mitt liv , men det är jobbigt att ha i sitt huvud när man försöker sova -.- hoppas jag kommer till skott snart och somnar, fast hade varit bäst om ens pojkvän hade varit här brevid en ;)


helt okej dag, men ....

jag är så trött och sliten. dagen har gått hur bra som helst, fast känner mig ganska sjuk efter helgen :/ inte allt bra faktiskt. ganska förkyld &har fått inflamation i min tumme, not fun! har laddat ner en del filmer och ska snart gå och göra varm oboy så jag kan lugna ner min kropp lite. jag hoppas ni haft en bra dag :)



becca, don't leave me. 3hela veckor utan dig kommer jag inte klara :'( snyft.

paaarty, jesbux.

helgen har bestått av massa chill krök och vänner. har nog inte haft det så bra som jag har det just nu :) di e najs. fredagen var först med älskling, jonny &guzz .,. även ante och ivan tittade förbi. vid typ 10-11 tiden drog jag och älskling vidare på fest och kvällen &natten slutade bra! merän bra! lördagen bestod av sängen sen hem om på kvällen, vi åt lite &duschade sen blev det vidare till wg. mycket bra kväll, hurra för 10000! och idag har jag inte gjort ett piss, vi städade undan i huset så inte hans mamma skulle behövt det sen blev det att åka hem. och jag saknar redan min pojke :/ blä, nu ska jag sova några h, är så jävla sliten efter detta.

fredag:



lördag:


tack allt skönt folk för denna helg.

helgen, pojkvän mf.

sovit hos bv' två nätter, mys!
praktik imorgon med till kl 16.00 sen kommer älskling och hämtar mig sen blir det hem till honom med jonny &guzz. mys kväll mm (: blir borta hela helgen iaf så update blir nog söndag eller måndag. hoppas på en trevlig helg, och hoppas ni med får det lyckat.

old picture.
just as cute!

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

tonight, sticker till tomelilla med fulla händer hem till bästavän snart :) sen blir det en runda och träffa becca och va lite med henne om inte hela natten. sen får vi se vad kvällen &natten bjuder på, hoppas på någon romantisk eller kul ;o det blir säker hur bra som helst. nu ska jag packa väskan sen äta något gott.

och jag saknar min prins.♥





        ♥







                       ♥


        ♥


                                            ♥


               ♥






                             


you lose, not me

jag är så trött på alla jävla lörnare som kallar sig vara ens vän. varför finns ni? drowning you, i do not want you! vafan ska man med er till? allt ni öppnar käften om är bara massa lögner. man lär sig tydligen efter ett tag vem som är sten eller diamant. en lögn blir flera och jag är trött på det! jag har gjort misstag och förlåtit "vänner" som gjort fel, men det misstaget gör jag inte om. varför inte bara komma med sanningen direkt istället för att det ska komma fram senare och bli större av det? jag skriver inte detta till en enskild person utan alla som vet att dem ljuger för sina vänner. det är så jävla fegt så jag vet inte vad! truth or just pulling. ÅH är bara så jävla trött på det! var bara tvungen att skriva av mig lite, lättade på en själv faktiskt. skönt!

that's it, and I stand by it.
truth or nothing!


jobb från 07.00 imorse till 16.00, ganska drygt! sängen kallade hela dagen på mig &även längtan efter att få träffa min pojke. och jag fick båda delarna! yes. nu blir det sängen och tänka på vad jag ska göra under dagen imorgon när jag är ledig från jobbet. 


                        ♥            when a dream becomes reality as it happens!


dålig update under helgen, jag vet

och jag har en bra förklaring ;) fredagen blev till kävlinge med älskling &jonny , fett nice fest och jag var fett nöjd med den kvällen. MUMS! hoppas det händer fler gånger :) hade praktik lördag's kväll men blev att sluta tidigare och sedan dra sig till jamine och fixa till sig och hälla cider i glaset sen iväg till bar.a.bara , även en lyckad kväll. började praktiken 07.00 idag, och herreGUD, jag kom fan upp imorse ändå va jag hemma kanske vid 2-3inatt? och dagen har varit helt underbar, praktien sen blev det hem och sen kom älskling :) MYS! och nu ska jag dra mig till duschen sen bler det söva! hoppas ni haft en lika bra helg som jag, puss..

bild's sen festen i kävlinge*

RSS 2.0