måste skriva av mig lite ....

länge har jag tänkt på hur jag såg ut, hur min kropp såg ut mm. alltid tyckt jag var ful, att jag var tjock. när jag gick brevid dig ville jag se bra ut så stod med smink i huvudet och indragen mage som jag svält. du sa alltid att jag var perfekt, jag ville tro dina ord men trodde aldrig riktigt på dem när du kolla åt någon annans håll. jag hade så dåligt självförtroende och mådde dåligt över huvudtaget. massa smink, inget mat och tyckte synd om mig själv. men haha? vad tänkte jag med? jag är inte ful, du gav mig bara dåliga vibbar. jag ser bra ut som jag gör :) även hur mycket du än säger att jag är ful nu för tiden. jag är inte tjock, jag är inte smal. jag är normal :) och det är jag så glad över. förstår inte att jag hade så dåligt självförtroende? men jag va en av dem som gick igenom en dåligt tid i sitt liv men jag mår inte dåligare nu för det :) nja, jag mår nästan bättre. jag försökte vara någon som jag inte var för jag ville du skulle vara nöjd. men jag är mig själv. tyck och säg vad du vill, jag är lika nöjd för det. föddes så här och jag tänker leva med det för jag stor trivs med det :)


vinterbilder


snö och sol

mysig dag ute och jag ligger hemma :) så skönt. får väl jobba i skolböckerna idag, kan inte bara slappa. lär kommer längst bak då och det vill jag inte ;o hehe. ska dra av mig de varma täcket och gå ut i köket och se om det finns något gott som man kan äta sen får jag se vad jag orkar att göra.

godnatters

det blev en dusch istället för bad, prat med bv (RONJA) innan och ska ringa henne nu igen :) hihi. mycket skit att prata om. exakt inget alls egentligen XD men kul sak. min statistik på unika besökare har ökats och det gillas, fortsätt läsa :) kommentera gärna om det är något ni vill ha med i bloggen som inte finns.

GODNATT

beautiful guy, tell me.

soffan har dragits med mig hela dagen, inte för den har klagat ;) haha. det gör den aldrig. tror nästan den älskar mig eller ngt (a) jag älskar den iaf. haha. inte på bästa humöret egentligen, om det hade varit lagligt att döda någon så hade det varit det första jag hade gjort. menmen :) nu lägger man det bakom sig och lever vidare till något annat bättre. nu funderar jag stort på att lägga mig i badkaret, bara njuta och slappna av. hade varit så skönt. men nu ska orken bara komma till en så benen lyfter och börjar gå mot badrummet. annars blir det att ligga kvar som en tjock gubbe i soffan som dricker öl :p

handsome babe


:)


våfflor till frukost

mums, jag och syster var vrålhungriga. kollade i skåpet och det blev våfflor.
MUMS, så gott det var (a)

 

snö KAOS

godmorgon, över mycket snö ute. blåser och snöar som fan :/ kan inte äns gå utanför dörren. så yes, innesnöad :) skönt, slipper skolan. hoppas även på det bästa imr. höhö! vaknade nyss, och ska nog ligga kvar en stund till under täcket innan jag beger mig uppåt. idag blir det nog att inte göra ett skit och bara njuta av själva ännu en ledig dag.


2dagar 12h

har hänt ganska mycket, förlåt för jag inte laddat upp något med helgen har varit fullbokad och inte någon tid alls vid datorn har jag haft, inte mobilbloggande heller har jag tänkt på. men ni dör nog inte av det :p paus från bloggen på helgerna är helt okej. hehe. fredags blev det med bästa wg på party, börja bra, mitten dåligt slutade bra :) igår va jag bara med mina pojkar och medina. mys :) och idag ska jag bara ligga hemma och inte göra ett skit, är helt förkyld så det är hemskt :( kommer säker bli jätte sjuk .. hoppas inte !! jag orkar inte med det och har inte tid med sånt skit.


antonio - mio - kevin



godnatt läsare

nu drar jag mig under täcket. godnatt

HAHAHAHAHA



HAN: hej
JAG: hejhej
HAN: sover du?
JAG: ja
HAN: jaha okej, väckte jag dig?
JAG: nej jag sover ju?
HAN: jaha, men då ringer jag dig sen, tur jag inte väckte dig.
JAG: ja okej, gör du så. ring mig om 1min så är jag vaken :)

TELE: tut, tut, tut (KLICK)

haha, han la fan på med ;o och ringde upp efter en min! som jag skattade.
han trodde jag sov när jag svarade första gången och sen att han väckte mig andra gången Xd
riktigt hög och söt kille de ja, haha!

dude

legat i soffan hela dagen, inte gjort ett skit :( hade kunnat plugga denna tid hemma men nej, sånt orkar jag inte. nu ska jag gå och göra mat tills papi kommer hem så han blir glad på mig :) han är alldrig så hungrig när han kommer hem så ska vara snäll mot honom för en gång skull. så kan jag även känna mig stolt över mig själv för jag gjort något bra idag :) sen blir det nog att lägga sig i badkaret och dunka musik och bara njuta. ska försöka hoppa på fötter imorgon igen ,tråkigt att bara ligga hemma hela dagen.



det är så vackert med snö, men fan att det ska vara så kallt


snygga till armleden

ur snygga och billiga armband från aldora ,snygga till armleden :)


M IS FOR MUSIC






hemma och sjuk typ?

huvudvärken släppte inte under natten så morgonen var seg och tack så mycket till min mamma som sa att jag fick stanna hemma. ont i halsen och är jätte förkyld -.- världens sämsta dag än så länge, vill inte vara sjuk! jag hatar det ;s och speciellt inte nu inför helgen när mina planer är som bäst. kanske bli att lägga ner allt och stanna hemma? nej, åker som sjuklig då :) missar inget för en liten förkylning. nu blir det att äta sen kolla film :)

tävling hos kulansplace.se

va med och tävla hos kulansplace om 2års tandblekning från simplesmile och även att han länkar ens blogg :)
jag är själv med i tävlingen och hoppas även ni går med :) en kul sak. tävlingen avslutas lördag 27/11.
lycka till





bilder tagna från simplesmile

vilken dag, herregud

redan på morgonen hade jag huvudvärk. ganska lindrig under dagen, men fan inte på kvällen! skolan var ganska okej, massa föreläsningar hela dagen. så har inte jobbat skoluppgifter :) så skönt faktiskt. och denna förbaskade huvudvärken, helt seriöst? känns som mitt huvud ska sprängas. när jag kom hem tog jag en värktabklett och la mig i soffan, mami masserade huvudet. jätte skönt :) och jag somnade, vaknade nyss och huvudvärken är inte borta :( ska ta en till värktablett sen blir det nog att lägga sig igen så jag slipper detta! fårlåt för jag inte updaretar något annat idag, har inte haft ork imed känslan av sjukhet. jag hoppas ni haft en hyfsat bra dag och att ni mår bra :)



saknar sommaren redan, KOM TILLBAKA!


Godmorgon. En vackert vitt lager har lagt ...

Godmorgon. En vackert vitt lager har lagt sig på marken och det är kallt ute. Sitter i bilen på väg mot bussen och jag vill bara hem igen :p och om exakt en månad är det julafton :-D mys.


jag tävlar hos REFFLAN



Jag tävlar hos REFFLAN om ett presentkort på 200 kr från Welovebeauty.se ,

tävla du med :)










mini outfit

min mini outfit för dagen, bara gått hemma. så skönt :)
ska dra mig till duschen nu ;*


så många fina minnen<3

du kom hit till min sida,
när jag var ensam.
du gav mig hopp och lycka,
på livets resa.

dax att göra samma sak som dig,
dax att gå vidare, hitta någon ny till mig.
någon som finns där, som aldrig du fanns.
någon som älskar mig
och ger mig en chans.


ja jag är söt?



haha, som hon mobbar mig -.- men ja, jag är söt ;$ fast det är hon med !!


check (x)

jobbat matte, samhällskunskap &läst bok :)
och nu glider jag runder på nellys, olika sider och kollar kläder.


tävling

är med och tävlar på zoofies blogg, tävla ni med och kanske få chansen att vinna :)
klicka på länken för att komma till sidan (zoofies blogg) ..

TÄVLING: Nail Polish från E.L.F.


hemma under täcket

vacknade nyss? vafan, min väckar klocka imorse. min pappa? mamma? haha, herregud. boken var sjukt bra så kunde inte sluta läsa inatt, måste somnat med den på huvudet eller något? menmen. missat skolan idag, smart av mig? mamma är redan sur som hon är. tur jag har lite skolböcker här hemma, så blir att jobba lite matte &samhällskunskap :) inte de roligaste ämnena men ja det får funka för dagen.

sängen &en bok

nu ska jag dra mig till sängen och lägga mig under det sköna täcket :) sen blir det att börja läsa boken som man ska redovisa till svenskan -.-
sen blir det att sova! puss godnatt


svar till kommentar



svar till emmis:
det är ingen mössa ;p eller, ja. en halsdukmössa :) köpt på lindex.

 


hemma och ångest

orkade ju inte skolan så drog till malmö, och tydligen läser min mamma min blogg -.- så yes, hon blev fett besviken på mig. men ska gott göra det och plugga som fan bara för det och visa att jag ändå är duktig :) så lite ångest har man. menmen, första gången jag gjorde det på gym. höhö. hittade inget iheller för den delen, så blev en ensam och besviken hand utan kassar på tåget mot tomelilla. varit med antonio och simon lite sen åkte jag och simon hem och här sitter jag för tillfället. ska dra mig ut i köket snart och laga till något gott :p suget och begäret. haha! får nog sluta med att små äta -.-

sweet

foto0376 (MMS)

sweet


Skolan var dryg så sitter på tåget på väg ...

Skolan var dryg så sitter på tåget på väg mot malmö med lina :) ska träffa kasim och kolla lite affärer. Får se om man hittar något fint :) får hoppas på att man hittar något litet iaf :p


Över trött och hungrig och min mentor har ...

Över trött och hungrig och min mentor har inte kommit ännu. Sitter i mysrummet och väntar på att min mentor ska komma så jag kan dra mig snabbt ner till matsalen. Hoppas verkligen på att det är god mat idag, min mage skriker efter mat mat och mat.


säng, bok &sova

nu blir det att dra sig under täcket och lägga sig och läsa.
måste läsa en bok till svenska, hoppas den nu är bra så jag slipper byta och hitta en ny.
sen blir det att sova gott och upp tidigt imorgon ,bull.


mysigt med bad, ljus &musik

nu ska jag dra mig ut i badrummet med min MP3 och ljus. ska bli ett mysigt varmbad :)
sen ska jag nog baka något gott tills mami kommer hem efter kl 10, är så sugen på något sött.
och ska sätta huvudet i matteboken och iaf göra några enstaka tal så jag kan känna mig duktig av något i helgen
och inte bara alla galenskaper :)


snygga outfits inför nyår





idol malmö


music






sweet candy .. nanana,

gårkvällen; malmö med kasim syster och natta, blev in om på en affär ch sen vidare till MC för att äta, och gott var det sen blev det till stationen för att kolla dem från idol :) massa trängsel var och och mina fötter ömmade och sen blev det att stå i en sardin kö! höll på att kvävas. haha
efter malmö blev det hem till david och sen vidare till min andra säng :)

bilder sen malmö kommer upp under kvällen :)

ändrat hela bloggen. ska inte ta äran, hittade grunden på internet sen har jag ändrat lite i de hela så det blev helt okej :) helt nöjd. suttit sen kl 2 med det -.- och är precis klar. men nöjd. nu ska jag äta något, min mage skriker verkligen efter mat! men vad vet jag inte ännu ? hm. blir ut om först iaf.


Dagen och kvällens outfit .nu blir det att...

foto0374 (MMS)

Dagen och kvällens outfit .nu blir det att äta något och sen åka tåget till malmö.


rubrik

nu blir det upp från sängen, ganska trött fortfarande men ska hoppa in i duschen så jag vaknar till lite :P sen blir det att göra sin klar sen blir det in till malmö med min syster och natta, kanske ngn till :) sen blir det vidare till tomelilla för chillkrök hos david. hoppas på en lyckad kväll :)

Glömt bloggen i 2dagar. Och jag ber så myc...

Glömt bloggen i 2dagar. Och jag ber så mycket om ursäkt! Ska inte hända igen :) tror nog att jag kan lova det. Inte för att det har hänt så mycket på dem här två dagarna :p torsdag: som jag minns, skola och att jag handla söta strumpbyxor. Igår stack jag tidigt från skolan så va hemma vid 1tiden, somna och sov till 4 :) sen blev det fix sen iväg till elina och det var en sjukt galen fest :o haha så kul. Och den tackar vi sjukt mycket för :) nu ligger jag i sängen och jag har inga planer alls på att flytta mig så blir nog att sova lite till sen kanske gå upp :)


SMS-inlägg

foto0366 (MMS)


Godmorgon. Jag är pigg som en jag vet inte...

Godmorgon. Jag är pigg som en jag vet inte vad? Men det ändras väl snart :p haha. Somna tidigt igår och vaknade nyss. Är inte trött iaf :) sitter vid frukostbordet och äter lite flingor och mormor kommer snart och kör mig till tomelilla så jag kan ta bussen till skolan :) skönt att ha sovmorgon och sen slutar vi tidigt idag med. Kan det bli bättre?


Stressad dag sen jag vaknade imorse. Upp f...

Stressad dag sen jag vaknade imorse. Upp fort klä på sig och iväg. Hatar att stressa men kom inte till skott i natt och sova :p det gick bara inte. Skolan var okej och resten av dagen också :) träffat bästa kasim efter skolan mm. Hem till mormor och äta kvällsmat. Riktigt gott var det med (a) tänkte börja med datorkunskapen, glömt att lämna in ett arbete. Men det får vänta tills imorgon för nu ligger jag under ett uppvärmt täcke och dunkar musik i hörlurarna och hoppas på ett bättre natt sömn denna natten :) godnatt


...

When the drugs don't work no more, you get high on life.
That's what they say when you feeling down.

om jag hade fått chansen, jag hade tagit den med hela mitt liv. tagit allt på allvar och inte lek. om du ger mig en chans kan jag även ge mig själv en chans, en chans att visa världen att jag är den lyckligaste i din famn, att jag är den lyckligaste flickan. jag hade kunnat visa för dig vad jag menar med att jag älskar dig, att du är en stor del av mitt liv. att det är dig jag vill vara med. det finns så mycket jag hade ändrat på för din skull. hela mig själv! allt hade varit på dina villkor, jag skulle inte öppnat min mun för dina val är det bästa. om jag bara hade fått den lilla chansen, den chansen så jag kan bevisa för dig mitt misstag! den chansen önskar jag mig dag som natt. utan dig är jag den osäkraste människan i världen, vad ska jag välja, göra? du fanns alltid där och berätta för mig. utan dig är jag bara halv, du är min andra halva.
du var inte bara min pojkvän utan även min bästavän

I'd take another chance, take a fall.
Take a shot for you.
And I need you like a heart needs a beat.
But that's nothing new!


Lunchen slut och lektionerna börjar. Och j...

Lunchen slut och lektionerna börjar. Och jag längtar till skolans slut fortfarande. Lunchen var ganska okej, grönsaksris och någon typ biff? Det gick att äta iaf :p sitter på psykerati lektion och sluten av denna lektion får vi reda på vad vi har för betyg :) efter skolan blir det till ungdomsmottagningen och bv följer med för sen efter det blir det till bo olsson för att handla hårfärg till mig sen hem till henne för att färga :) så får man se vad kvällen bjuder på.


Det blev att dra sig upp från den varma my...

Det blev att dra sig upp från den varma mysiga sängen. Om jag själv hade fått välja så hade jag legat hela dagen (a) typiskt nog har man en skola att sköta och det hatar jag -.- kunde jag inte fått hemuppgifter? Hade varit så mycket lättare för då hade man kunnat sovit längre :) sitter just nu i en obekväm buss på väg till ystad. Och jag önskar redan nu att kl kan bli 3 så man kan hoppa på bussen hemåt (a) sån lat sak jag är haha.


godmorgon

ligger just nu och drar mig under ett varmt täcke, funderar på om jag ska gå upp eller inte. får se hur det blir för är ganska trött faktiskt ;/ ajja.

allt klart och mysig

nu är filmen igång och jag ligger under täcket och håller om min älskling som aldrig sviker!
puss godnatt

när det suger i magen ..

när det suger i magen efter något gott, så hemskt att inte hitta ngt. men jag lyckades komma på något som både är nyttigt och gott :) blev en mugg te, knäckemacka med annanaskeso, sallad och minitomat :) mums. så ska sitta och njta av det och kolla film med papi :)




music is my life






svårt att bestämma känslan

det kändes så bra när vi pratade, när vi träffades. det kändes så bra ändå, du är så fin :') men nu? efter detta, nu börjar hjärnan tänka efter, jag börja tänka. vi är bara vänner, inget annat mellan oss blir bra. det är jag glad över för att vi båda kommer bra överäns om det. men så mysigt och så fin :') blir nog ett litet minne.



en dag kommer ..
nu ska jag gå och sätta igång spisen och diska upp lite sen sätta igång men att göra pannkaksmet, mums så gott det ska bli. sen jordgubbsylt på det och det blir perfekt ;) sen blir det att lägga sig i badkaret en stund, mina fötter behöver det -.- men snart är jag igång med att kunna gå i mina klackskor helt :) lyckligt glad över det. nej nu får jag bege mig, puss på er.


helt okej

blev en undebar kväll igår med massa sång, så kul. sen blev det att dra sig ner mot coop för att senare åka hem till sweet. vaknade imorse av att det va så varmt -.- hemskt! mami hämade mig vid 12 och vi har varit hos hennes morbror och ätit mat sen nu sitter jag här hemma och ruttnar, denna söndagen ska jag bara ta det lungt och sova.






kvällen utgång ...

morgonen var kastrof, han lät mig inte sova ;o utan bara ställde massa knäppa frågor haha. lite kul att bara lyssna på dem, sen svaren ville man inte ge. haha! mami hämtade mig vid 12 så blev det till affären sen hem i soffan och sovit en stund.

-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-..-.-.-.-.-

kvällen kommer bjuda på lite chillkrök med sång hos wg, och det gillar vi :) sen kanske jag sover hos sweet. men nu ska jag gå in i gadroben och hitta något fint man kan ha på sig, brukar aldrig hitta något när jag väl behöver så får leta extra noga denna gången. sen blir det att göra till lite mat och hoppa in i duschen. senare när mörkret faller så blir det först träffa sweet sen hem till kasim. hoppas ni hade en bra fredags kväll :)


Jag vet någon som inte kommer kunna sova i...

Jag vet någon som inte kommer kunna sova inatt.. Jo jag!! Sett 2st riktigt äckliga läskigt och allt filmer. Man ville bara krypa in i sig själv så ont det gjorde i en så rädd man va. Nu är det komedi som gäller och inget annat! Annars kommer jag inte överleva denna natten. mysmysig.


äntligen helg

slutade redan efter lunch men duktiga som jag och emelie var så stannade vi kvar i skolan för att skriva klart vår uppgift. ganska bra att sista lektionen var inställd så man hade tid över att göra klart allt :) var ju klar men imed emelie inte hade börjat så skrev jag om min och det blev så jävla bra. så hoppas jag minst får ett g iaf ;o annars blir jag besviken på mig själv. suttit sen kl 12 tills nu, percis klar och har lämnat in den :) nu väntas bara på att emelie ska bli klar så vi kan ta nästa buss hem. vet inte om jag slänger upp något senare ikväll, får se. ska inte vara hemma så det blir ett mobil inlägg isf :) jag hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en bra kväll. själv hoppas jag på bättre väder för detta suger verkligen, reng och blåååst! tror nästan man ska flyga iväg. haha. CHAO

känslor blandat med skratt?

gud vad känslor kan ändras snabbt? för bara någon stund sedan va jag inte på så toppen humör, och nu? helt glad i hela mig. ganska läskigt faktisk att det kan bli så ;P men det ät bra för då orkar man göra något iaf. och jag är ännu gladare för har fått pengar av mami, fast hon håller i dem så klart så jag inte handlar massa skit (a) de är jag ganska duktig på. men är jätte sugen på att handla en svart klänning från ellos. ganska vanlig men jag gillar den :) ser inte ut som den vackraste på bild men den sitter nog bättre på ;p så det blir nog att beställa den. nu ska jag fortsätta sms med min knäppa pappa som ligger uppe i sängen , haha. han skriver seröst på engeska. eller ja? typ spelar in så skriver mobilen det. haha helt cp ;p 


fuck detta? ..

åh, vad trött jag är på detta? och att bli behandlad så här, även fast jag förtjänar det. ÅH! ska jag börja ta tag i mitt liv, lite sent men ja. har inte äns börjat med uppgifterna och dem ska vara klara tills imr. hatar tv och bra program -.- blev att man somnade snabbt istället. fast nu ska jag fan göra kladdkaka för jag är riktigt jävla sugen på det :) får väl vara uppe hela natten med uppgifterna. kommer kännas menmen ;p

sweet candy .. nanana,

så godis sugen jag är, iaf på typ choklad ;O kanske skulle dragit till till köket och baka en kladdkaka? så gott. kom iaf nyss hem från en sjukt sliten dag, är riktigt trött -.- och nu ska man sätta igång med uppgifter. kul? nej verkligen inte. vill bara skita i det och typ sova men det funkar inte så :/ illa. kunde gjort. men först och främst innan jag börjar med det ska jag koppla in datorn i tv så man kan lyssna på hög musik, får då går allt mycket bättre och lättare :) och får hoppas på att jag orkar baka en kladdkaka efter allt jobb.

ett litet under ..

att få dansa med dig igen, tätt ihop! you and me.

hemma från tomelilla. mätt som ett svin är vad jag är ;O nu ska jag lägga mig i badkaret och bara ta det lungt, sen blir det att lägga sig. får komma upp imorgon så jag inte missar skolan, fast det hade varit ganska sköt. är ganska trött på det redan -.- tur som det är så är det snart jullov (: wiiie. typ godnatt?



Så skönt att inte göra ett skit typ hela d...

Så skönt att inte göra ett skit typ hela dagen. Mamma kom hem vid halv 1 så blev att äta lite då sen kom mormor och hämta oss för sen vidare för att lämna mig i tomelilla :) gick och mötte upp kasim och sen vidare ner mot Soffta som jag ägnat min tid hela dagen. Nyss ätit gås och snart blir det äpplekaka, mumsy.


natten var överfull ...

natten var överfull med massa tankar, vad ska jag göra? kunde inte blunda för trodde jag skulle drunkna i att skit. så jobbigt att inte kunna sova -.- så när jag vakna imorse blev det att stänga av alarmet och vänta på sig igen, mamma blev inte så glad menmen. får väl jobba med skolan här hemma istället idag :) det går säkert lika bra. vaknade nyss till efter jag sovit i ngt h till, ganska skönt. nu ska jag bege mig in till köket för att ta något gott att äta. mums! pannkakor med jordgubbsylt och lite grädde låter inte alls dumt ;o


det lönar sig att åka iväg med mami

åkte till med mami till tomelilla för att handla lite kläder med mormor, medans dem var inne på XL stack jag med ante och danne till ica sen blev det boan med mami och mormor. träffa julia och bv :) wii. hittade även ett par snygga skor, bv köpte dem innan mig men är så kär i dem så jag sket i vilket (a) så en vacker dag kommer vi säkerligen springa med lika skor, haha. nu ska jag bara lägga mig framför tv och hitta något bra program att kolla på :) sen blir det att sova.

MASSA KÄRLEK<3, nu ska jag bara lära mig gå (y)


morgonen pallar jag inte

varje morgon känns som ett hemsk straff när man ska gå upp? så jävla jag vet inte :( bussen till skolan och det har iaf varit en chill dag, film på engelskan :) hihi. imed jag är klar med min uppgift APU så fick jag sluta redan halv 2, skönt! gick upp till sjukhuset och mötte upp mami och syster sen blev med MC, så jävla gott. och nu sitter jag hemma och bara väntar på att maten ska bli klar :) sen blir det iväg till bo olsson med mormor.


Mobilblogg är igång :) skönt att inte behö...

Mobilblogg är igång :) skönt att inte behöva en dator varje gång jag har något att skriva och berätta om :) glädjer mig lite. Ligger i ett riktigt hotbad och jag älskar det. Känner hur värmen stigit upp i hela kroppen, riktigt skönt. Alla muskler är avslappnade och bra musik dunkar i mina hörlurar. Snart somnar jag väl med. Alla tankar känns så bort rensade men dem lär komma tillbaka när jag ska sova. Men så länge jag ligger här så mår jag bra och det är det som är bäst :) nu ska jag sluta mina ögon för sekunden och njuta av detta sköna och typ fridfulla en stund till sen får jag ge mig uppåt.


förvirrad ??

är så trött på detta. jag vet inte hur jag ska göra? detta känns så hemsk att behöva göra så här emot dig. men jag var tvungen på något sätt. mitt huvud strängs snart av hur mina tankar växer. varför ska livet vara så fuckt vissa tider? -.- hatar sånt och detta. skit jobbigt och vet inte hur jag ska göra eller säga? får hoppas på att mina val och detta valet blir bra annars får jag stå mitt kast, det var jag som gick miste om något då och inte du. förlåt.

första dagen i skolan idag, så hemskt! hjälp mig dö? tycker inte alls om det ;p haha, ganska jobbig dag ändå fast vi inte haft några lektioner. fast lite kul att komma tillbaka för att träffa allt folk man saknat denna tiden som man varit ute på praktik. funderar på att gå och lägga mig i ett varmbad och bara rensa bort alla tankar och funderingar för ett tag och bara tänka på mig själv och mitt liv. kan inte alltid bara tänka på hur andra har det och mår? lägger aldrig någon stor energi på mig själv riktigt och det behövs. ajja, får hoppas på det bästa framåt i livet.


sweet me (:

efter så lång tid

man vill verkligen inte tillbaka till skolan imr ;o varit borta i 6veckor. så skönt! och lovet har gått alldeles för fort :( har inte hunnit med allt. hemskt! får försöka komma ikapp. får väl gå och packa väskan med massa skolböcker, pennor och suddiis. så tråkigt och tungt det kommer bli! åh :( sen får jag nog lägga mig så jag kommer upp i tid, ingen bra ide att komma sent första dagen på 6veckor ;p puss.


i will

gårkvällen bjöd på monopol hemma hos malin, så kul! sov även där (y)

kom nästan nyss hem från malin :), chillkväll igår och idag blir det chillkrök. morgondagen väntas stort, HALLOWEEN FEST! så kul, tror jag ska va utklädd till typ prinsessa (a) haha. annars kommer jag vanligt. nu ska jag inte ligga här och feta mig i soffan, ska dra mit ut i badrummet och ta en dusch sedan snabbfix och vidare till malin med äliin.

my lovely boyfriend

snart kommer min älskling hit :) wiie. har inte träffat honom på ett bra tag känns det som ;p
gårdagen blev med kasim in till ystad, köpte en halsduk på lindex med luva, skit fin :) köpte även ögonbryns mallar och ny parfym som luktar skit gott! mums. efter yatsd stod jacobs mamma och vänta på mig i tomelilla sen blev det in om på ica och handla lite små gott innan filmkvällen. så mysigt och skönt det var :) vi kolla ca 3filmer, kul som fan. imorse kom david med nybakade bullar till oss (a) eller mja, morgon och morgon? typ vid 1 efter vi vaknat :) sen blev det hem om till david sen vidare till bo olsson sen hem till david igen och spelade gitarrhero ,och nu sitter jag här hemma och tråkar och väntar på att adrian ska komma så vi kan komma på vad vi ska göra ikväll :) antingen hemma eller till david, jao vi får se vad kvällen bjuder på.

slut på praktik början på lovet

äntligen, nu är det inte praktik längre. helt klart att jag kommer sakna det för det är roligare med det än att gå i skolan -.- men ganska skönt att det är slut för var så himmla trött på dagarna.

helgen har varit helt okej :) utflyttningsfest hos jasmine i lör och den kvällen blev så jävla lyckad, tack allt folk! praktik först på söndags dagen sen blev det till ante och spenderade både kväll och natt med honom (y) jag ägeer på kortspel! haha. träffat lina, boris, mio, kevin &dennis idag :) nice. blev att vi drog in till ystad en stund sen blev det hem för min del och här sitter jag och inte gör ett piss, funderar på att äta ngt eftersom min mage skriker efter mat sen ska jag lägga mig i badkaret med hårinpackning. denna dagen känns verkligen som en söndag! helt jävla segt och tråkigt.


är hög på mitt liv;*


RSS 2.0