ni är gulliga

ni är gulliga som checkar mig blogg även fast jag inte slänger upp ngt (a).
hoppas alla mår fint, det gör jag :)

                                                                                                                                        lucas. <3




sommarlov

lägger bloggen åt sidan ett tag, imed det är sommarlov ^^,
men det kanske händer någon gång att jag slänger upp något.
annars får jag önska er en bra sommar och allt.



LUCAS <3


follow me

älskling, jag finns.
gårdagen blev med michaela, johanna, mattias mf. chill krök ute :) skönt. sen hem om till mattias för michaela frös ^^, sen stack jag ner till danne, ante och henke. vänta på stationen tills henke stack med bussen hem sen blev det hem till danne :) kolla film och massa knas hela natten fan, haha. somnade kanske vid 5?

vaknade av sms bombades. sen kom gullunge vid 11tiden och sen la vi och kolla film i dannes säng ^^, sen blev det ner till boan sen ute :) vid 7 blev det att äta pizza med kevin sen åkte jag hem vid 8tiden, och nu sitter jag här och luffar. kom nyss ut från duschen. hoppas ni haft bra dagar för det har jag'.
är kanske inte i de bästa skick men jag lever mitt liv som du bad :D 


imorgon - söndag

chuu. hemma från skolan idag :) blev till ystad och träffa christian sen blev det att va med koffe. blev att träffa ... en stund med :) mys. sen har vi gjort pizza på soffta idag, lite kul &gott. sen hämtade papi mig och nu är jag här hemma och segar. åker imorgon vid 10tiden, kommer hem på söndag eller måndag. så blir inget bloggade efter detta inlägg, lovaaar att jag ska slänga upp en inlägg direkt när jag kommer hem så ni får veta hur jag haft dom fösta dagarna på sommarjobbet ^^, men ni får ha en niice helg, ska packa min väska. POUSS


ett tomt hjärta

jag ville bara ha en chans och bevisa, bara en.
du fick 1000, jag fick 0.

igår va de rättegång och det gick hyfsat bra ^^, fast ganska tröttsamt att bara sitta och glo och lyssna! men det fick funka. innan rätte gången stack jag och mio upp till norran för att träffa nathalie och christian :) fast christian är fett dum, bara drar in mig i skolan som en idiot .... haha fast kul va det ^^, efter rättegången blev det att träffa ... sen blev det tomelilla till kl 22.25, och tack timmi för igår.

idag blir det ingen skola för min del, jag pallar inte! men blir att äta till tomelilla med mami och handla hårband till mig eftersom jag åker imorgon ^^, kuuul ska det bli! ska även försöka träffa ... och ngr till innan jag åker :) nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig och åka ^^, POUSS


som att överge sitt hjärta

HELVETE ...
samtidigt som solen gick ner och regnet kom så försvann mitt hjärta.
jag sjönk ihop i ett hörn, och ensam är jag.


var försvann de vackra vädret?

igår kunde man gå med shorts och linne, man njöt av solen och hoppades på att vädret skulle hålla i. att solen aldrig försvann! men nej, då kommer regnet. just i den stund man mådde som bäst.

gårdagen och kvällen spenderades med rebecca. heeeela helgen har spenderats med henne ^^, nice. gårdagen va jätte mysig, vi va ute och allt länge och tog vara på tiden solen va framme. sen vaknade man imorse av att regnet slog mot rutan. BULL! sitter i skolan för inget fan? var snäll och följde med rebecca hit för hon hade artebe kvar :( men vi ska snart dra hem igen tror jag'. nej ska inte sega här, tråååk! byye


CALL ME BABE


steeek

gårkvällen blev chillkrök hos rebecca lite sen ner mot byn och träffa henke m.f :) kuliigt. sen blev det hem med tåget 01.25. båda somande dirr när vi kom hem ^^,

vi vaknade vid 10tiden, gjorde snabb frukost sen har vi legat ute i solen :) fett skönt med detta väder, solen gick nyss i moln så vi ska göra lite mat nu sen ska vi nog dra oss till tomelilla eller något :). hoppas ni hade en bra lördags kväll, det hade vi ^^, puss.


join or visit

mio igårkväll, blev inte den stämman jag ville. så blev sängen för min del sen kom mami och hämatde mig :/

somnade dirr inatt ;o helt sjukt. idag ska jag ut och sola och bara ta de lungt, har inget planerat inför kvällen fast det vet man aldrig om de ändras? menmen. ska gå coh äta något lätt sen ut och gå en runda sen lägga mig i solstolen och bara ligga ^^, soft.


godmorgon sötsnosar

vakande för ca 5min sedan av att man blev terrad på sms. det är ju tur man kan få sova länge när man väl får tid till det? somnade igår framför film så ska hoppa in i duschen nu :) efter skolan blir det med boris hem sen till mio ^^, får annars se vad kvällen har att bjuda. chao

      bjuder på denna söta bild (a), PUSS

skapad av framtiden

nyss pratat med ahlgrens och jag åker den 10 ^^, kommer hem den 13-14 igen :) hoppas nu detta blir kul. känner inte en jävel :( men sånt är livet. ut och lära känna nytt folk. hemskt men kul :) hihi. har även kollat film, ngn skräck. den var ganska äcklig ;s hah. nu ska jag gå och göra lite mat sen ska jag hoppa in i duschen.

kyss och smek, finger lek.

vackra väder

ta mig till himmlen? där hade jag passat ^^,

jadåå, kom till skolan för tidigt ;s vi började halv 10 så stressa jag som en get. helvete! menmen. hu har vi senska och vi gör inte ett skit. tina är inte här idag eller imorgon så yees, nästan inga lektioner. har typ slutat nu egentligen men pallar inte dra hem ;p lite seeeg, ska övertala helena att vi ska dra ut i solen. har redan fått lite färg på mina armar (a). blir tomelilla lite sen när jag åkt bussen, träffa martin och sånt :) nej nu ska jag inte sega här ^^, släger upp några söta bilder på mig och frida.


ibland bjuder man bara på sig själv.

kärleksläger del1

inte alla bilder, men vi gör del1 och del2 :)
del2 släger jag upp ikväll någon gång när älin fått tummen ur rövven och skickat bilderna.


sol och sommarjobb, kan inte bli bättre :D

jadddåååå, fick nyss samtal från ahlgren om att jag har sommarjobb! kan dagen bli bättre? NEJ, fett fint väder ute. underbart läger med klasserna, kanske lite tråk menmen! allt funkar utmärkt! nu behöver jag inte oroa mig för pengar i sommar iaf :) åker kanske redan första gången den 10 ^^, till swe rock ... fett nice! hoppas nu jag bara kan åka, och hoppas det är chill folk som mer ska jobba där :) pallar inte över folket. haha!

nej nu ska jag berätta lite vad som hänt, har ju varit på läger med OP klassen :) slänger upp bilder sedan när eliiin har fått tummen i röven och laddat upp dom (a) vi åkte tidigt igår och kom hem idag. blev bara en natt men whatever? temat var kärlek, så det blev ett kärleksläger. ganska kul bortsätt från typ alla barn lekar? inte för jag deltog i ngn av dem men ändå. sen försökte man ju sova men vissa kunde inte hålla käften ;o haha, vid 5tiden på morgonen stack alla till sina rum och sov sen skulle vi upp kl 7igen. BULL läge, och tur inte läraren kom in och skällde ut oss typ 10gånger? ganska kuliiigt me tröttsamt. seg morgon sóm in i helvete! ville bara döö! hem med bussen till ystad vid 11tiden sen blev det till tomelilla sen kom papi och hämtade mig och körde mig hem! somnade dirr när jag kom hem sen som jag till typ halv 6 och va skiiit hungrig. och nu ska jag träna lite läxa sen in i duschen :) hoppas ni haft en bra dag. PUSS


RSS 2.0