jadå då börjar snart den nya bloggen

snart öppnar jag min nya blogg. en sjukt snäll kille vid namn tobbe hjälper mig med bloggdesign och ny header. får hoppas på det bästa att det blir bra och så som jag vill ha det :D men det kan iaf inte bli dåligt. han är sjukt duktig vad jag fattat :) så jao. snart hejdå till denna ;)

varit i skillinge och färgat hår, ätit sjukt god lasange. sen har jag inte gjort så mycket denna söndag. det är ju trots allt en seg söndag? som alltid.. finns aldrig något att göra. men snart ska jag hoppa i badkaret med varfmt vatten och tända ljus och släkt lampa och musik på det. så mysigt !! tror inte jag slänger upp mer ikväll, så detta blir även godnatt inlägg. puss


INOM KORT

jag bytar blogg inom kort. ut med det gamla in med det nya :)

helg update

ferdagen som var helt oplanerad blev att planera att dra hem till wg. massa hög musik, godis och gott gott. trevligt folk och kul var det. blev att följa med att lämna elina sen blev det hem till abebis och sova där. spenderade hela dagen hos honom med sängen (y) men han var helt hyper så sova fick man inte göra. åkte hem med tåget vid 4tiden för sedan skulle jag till farmor. åt massa mat där tills man höll på att spricka, är inte äns hungrig nu ;o haha, maten sitter fortfarnde kvar. ska läsa igen ett prov som vi har tills på tisdag sen blir det att åka till faster. så ja, min söndag kommer att bestå av; plugg, färga fasters hår, äta lasange (stavning?).
vilken super helg, man kan inte merän vara nöjd och tacka folket man träffat.

avrundade hela texten så det inte blev en hel bok, tur är väl det. ni ska inte behöva somna för att läsa min blogg.
nu ska jag slänga kläder i tvätten och sedan sätta igång med att läsa till prov. KYSSAR


förlåt för updaten

allt kommer upp imorgon. orkade inte hålla bloggen i liv idag ;p
men bjuder på en sjukt rolig bild, jag tycker det iaf :D
bild sedan joppas 18års fest. (sommar 2010)


efter kort skoldag

efter skolan träffade man ivan på stationen och blev att åka till tomelilla för att va med kevin, mysigt :D hihi. nu har jag inget att göra så ska sitta här och ruttna bort hela kvällen? :/ ajja. man lär väl hitta ngt :)

vilken tur dag? eller inte !!


godmorgon

vaknade nyss så det blir att hoppa in i duschen och ta tåget halv 12 till skolan. lite sent men ja, har ju prov så. har inget mer att skriva just nu men det kommer väl upp något under dagen :) hoppas ni får en bra dag så länge iaf. puss

DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR ....

det är ingen vanlig dag för det är medinas födelsedag, hurra hurra hurra :D
jag hoppas dig en av dem bästa dagarna älskling, 18fucking år !!
just nu vill jag bara kramas med dig ;$
LOVE YOU GIRL



JOHANNES FRENNESSON

vet inte varför jag gör ett inlägg om honom? men jao. han ville iaf det :)
han är en kille på 9år, singel. så ja brudar, passa på :D men va rädd om honom för han är ganska ömtålig. ÅK ALDRIG NÅGONSIN HEM TILL HONOM, han är en stor orm !! eller ja, den är liten än så länge men den kommer bli super stor ;o sen för den delen vet man aldrig om den rymmer från sin glaslåda och då kan den döda en.. så ett tips, gör som jag! håll er borta från hans rum :D nej ska inte alls va för taskig mot honom. han är super snäll kille, och söt med för den delen :) han är lite konstig av sig på sitt sätt, men det är något man lär sig att tycka om :p om man inte gör det lär man inte tycka om honom som person. mestadels av hans liv går ut på flipp.
men han är verkligen super snäll och underbar som person, han är rolig så ja han får en att skratta när dagen är grå.
denna info är för alla singel brudar !! även för en killar som är gay.
ni finner denna mysko kille på facebook: johannes frennesson


känner mig dålig, SORRY

jag får ursäkta denna dåliga update under dagen. men har faktiskt haft riktigt fullt upp :/ har inte äns tänkt tanken att slänga upp ett inlägg. men nu slog tanken mig och nu blir dett att skriva av sig om dagens händelser.

dagen började med idott som jag skrev i morgons inlägget. vi kom ca 2min sent och hela klassen var borta, blev att springa till cpdass för att byta om för att sedan försöka få tag i någon av klassens nr, men när man väl ringer så svarar ingen -.- typiskt min klass? haha. fick tag på vår idrotts lärare. så ja, det blev en vadring för mig och ebcca ut mot svarte. det va en jävla väg att gå ;o tog oss seriöst 40min ... och när vi väl va framme tror ni inte dem är klara med passet? jodå. ganska irriterande. smarta som vi nu var så kollade vi buss tider från där vi va in till ystad, så blev att sätta sig på bussen 5min efter man kommit dit. vinka på alla som gick :D vilken bra känsla man hade i hela kroppen att se dem lida. haha !! nej men till ämnet "skola", få lektioner under dagen, eller ja dem var lugna och man behövde inte göra något. musik lektionen blev att sjunga med bv medans pontus gitarr och andre trummer, fett kul var det :)

efter skolan blev det att gå med becca och hämta pengar för att sedan möta upp mami och syster på milano. blev ca 1h mys med pizza. riktigt gott var det, magen skrek riktigt efter mat när man kom innanför dörren. så ja, man gottade sig på en torstag. blev att stanna i tomelilla en stund efter maten för att kolla något som var på torget, massa faklor visstades och massa folk! träffa pojkarna och pata. blev att handla lösgodis innan man drog sig hemåt, och jag har tränat lite inför provet som jag sa ha imorgon. ingen info i min hjärna har fastnat !! men jag klarar mig nog, är inte helt noll.. har kollat simpsons, family guy och nu kollar jag film shanghai kinghts. efter filmen blir det att sova för att komma upp imorgon.. så ja, jag passar även på i detta inlägg att säga godnatt :)

detta blev nästan en hel bok, sorry för det (a) hoppas ni orkar ta er tid att läsa mig dag i skrift :D


bild från idag, vandringen med becca ut till svarte för att hitta klassen.


bild sen tomelilla ikväll, det som hände på torget.


super söt från nelly

kommer åka i varukorgen efter man fått pengar, jadå!


nelly


M IS FOR MUSIC ♪♫


sweet

ABCDEF GHIJKLMN OPQRS TUVWXYZ ÅÄÖ
♥♥♥


Mörkt och kallt. Ingen vacker himmel syns....

Mörkt och kallt. Ingen vacker himmel syns. Typiskt tomelilla station. Godmorgon alla :) sitter just nu och väntar på becca sen blir det skolan med bussen. Första lektionen blir idrott ute, vilken morgon!


rubrik

blev att stanna hos bv efter skolan, upp om till ante och hämta en sak sen blev det tåget hem och sova en stund. skulle egentligen plugga lite men den sidan har jag inte orkat vända mig till ännu, blir nog inte ikväll heller så det får bli imorgon stället. nu ska jag hoppa i sängs för ska ta tåget redan kl 7imorgon -.- segt men sånt ät livet säger dem. får väl börja tro dem :D haha. nej fifan, godnatt.


                         man kan inte merän älska.               


M IS FOR MUSIC ♪♫




old pic ♥


blö rubrik

hemma efter att varit hemma hos bv och myst :) kollar igenom massa gamla bilder, blått ett vackert minne vi har kvar. och bara för det gjorde mig så glad så ska jag bjuda på lite gamalt ur mitt liv i bilder. och nej vill jag bara medela att jag är jätte sur !! mens maby? eller inte.. vet inte varför heller :s mysko knäppa huve eller ngt.
gammat uppladdas i nästa inlägg :)


Mobilblogg. En lång skoldag slutade med at...

Mobilblogg. En lång skoldag slutade med att sluta tidigt :) sitter på bussen från skolan. Ingen aning om vad det finns att göra heller. Blir väl att sätta sig på nästa tåg hemåt eller något.


M IS FOR MUSIC ♪♫


Mobilblogg. Godmorgon :) jag är uppe och p...

Mobilblogg. Godmorgon :) jag är uppe och på väg till tomelilla för att ta bussen till skolan. Slänger upp något senare :)


nattamaud och sömn

sitter just nu och äter nattamaud, ska hoppa i säng sen för att kunna komma upp imorgon :)
inte så mycket mer att säga merän godnatt sötnosar.

omgång2 med bilder sen hemma hos mig


vackra du, du är så vacker




Mobilblogg. Ligger under täcket och myser ...

Mobilblogg. Ligger under täcket och myser framför tven efter att tagit ett varmbad. Det va skönt :) blir väl att sova lite nu sen upp och göra mat. Är lite sugen på kladdkaka så ska nog göra det med sen (a) mums.


kläder

checka in hemsidan med kläder


frukosten god och badkaret fullt ...

frukosten uppäten och min mage är hård, höhö. mamma kommer snart hem så ska hoppa i badkaret som är fullt med varmvatten. tappat upp ett litet varmbad :) mysigt. hela min kropp skriker, undra varför? OBEHAGLIG känsla iaf. hoppas det snart slutar -.- får sätta igång med matte diagnosen sen så den blir klar sen blir det att läsa på omvårdnaden tills fredag, ska bli ett bra resultat på de provet :) nej puss så länge.


shalala :)


M IS FOR MUSIC / cover ♪♫




vad är detta?

man är borta en dag från skolan, och min mobil bombas med sms -.- inte merän ett sms från samma person heller haha. det har varit riktigt skönt att ligga under täcket och huvudvärken är nästan borta, så funderar att dra mig uppåt nu och äta något litet, min mage skriker efter mat. och sen för den delen är jag sjukt duktig, har inte rökat på ca 20h, sovit imellan men det är länge för att vara mig :) är stolt över mig själv. nej ska inte sluta röka, orkade inte handla nya igår efter dem tog slut i skolan.

btw, jag går inte ut med mitt privatliv i min blogg. alla behöver inte veta exakt allt vad som händer i mitt liv.
inget mer snack om den saken bara, så de är inte lönt att fråga mig.


sweet honeeey!                       


M IS FOR MUSIC




Mobilblogg. Godmorgoninlägg. Ingen skola f...

Mobilblogg. Godmorgoninlägg. Ingen skola för min del idag, vaknade med värsta huvudvärken och det känns verkligen som om mitt huvud ska sprängas. Inte alls skönt! Jag önskar bort det nu nu nu. Ska somna om och sen hoppas jag på att den är borta så jag kan göra någon skoluppgift här hemifrån. Kan inte ligga bak i mer nu -.- trött på allt inom skolan men lika bra att göra skiten, få betyg och gå ut skolan. Det är såna här dagar man skulle velat ha dig här så man kan bli bra! Nej fifan, godnattmorgon eller något.


godnattinlägg

ikväll ska jag vara extra duktig med att gå och lägga mig tidigt så jag kommer upp imorgon för att åka tåget kl 7. tidigt som fan :( men så blir det när pappa åker till stockholm och lämnar oss hemma. men ja, man får väl börja vänja sig att gå upp tidigt denna vecka. tur är han tillbaka nästa (a) hihi, inte så tidigt man behöver gå upp då.
nej nu blir det inte mer skrivande här inte, bara ett godnatt och en puss :)


.. you are so beautiful ..


skapa nöje av det tråkiga och gamla

ljudet funkar, ursäkta boris och kim som är helt döda i bakgrunden.
det är något som vi bjuder på :)


hem ljuva hem hem hem

hemma efter en dag i skolan som bestod av en redovisning som mina tjejer och jag var sjukt grymma på. man kan ju inte bli bättre än oss? :') höhö. bra med självförtrende. efter skolan blev det att möta upp sweet jonny på gå gatan och sedan bege sig på att fika. riktigt mysigt var det och kul, inte så värst mycket att prata om med det som kom fram kunde vi skratta högt åt. blev att ta bussen hem mot tomelilla vid halv 5, in och kolla skor med becca på gustav olsson. bara jag som tycker dem har dåligt sortiment? (stavning) ;o tycker mest det är skit dem säljer ;s menmen. alla har sina åsikter.

mormor hämtade mig och blev hem till henne och äta mums mat och hon sydde in mina byxor, nu passar dem igen ;D inte bra att byta diet som går snabbt, haha! varit hemma ett tag men fick nyss upp datorn.

 jag ber om ursäkt för denna dåliga update denna dag. ska försöka hålla igång mer imorgon :) men det tar vi imorgon. kommer snart upp en video från fredags kvällen, får hoppas på det bästa med ljudet -.- men jao, annars får ni njuta på vår vackra dans och leva er in i det själva :D sjukt kul iaf !! XD


vi kan vår sak


Ligger och myser med bv och vi ska sova nu...

Ligger och myser med bv och vi ska sova nu. Becca var här innan och vi har kollat igenom våran redovisning som vi har imorgon. Det blir säkert hur bra som helst :) becca och jag har kollat upp husvagnar till sommaren, hoppas det blir bra. Man längtar redan. Nej, godnatt för min del.


kläder kläder kläder

hitta kläderna här


mums med massa god mat, bara att älska

sitter hemma hos mormor, gick precis från matbordet som jag ätit upp mig ca 15kg. riktigt gott var det :) ligger i soffan för tillfället så min mage kan lugna ner sig så jag kan få plats med päronpaj med vaniljsås ;$ MUMS med massa god mat, man kan inte merän älska det. senare kommer jag dra mig mot bv för att sova med henne inatt,
MYS! hehe. massa tjejsnack med skit, kan ju inte bli bättre? ;)


för vi älskar varandra


en diamant

man lär sig efter ett tag hur man ska hantera det som blir fel. men man kan inte merän bli glad :)
en dag som kommer bestå av att plugga känns det som. nu ska jag hoppa upp från soffan och ut i köket för att fixa till lite god frukost. mums ;$ hehe. lär slänga upp något senare. PUSSAR


Övertrött efter en dag som jag bara sovit....

Övertrött efter en dag som jag bara sovit. Låter väl bra? Eller inte. Bilderna håller på att skickas till mig men dom kommer inte upp föräns imorgon när alla är klar skickade :) jag hoppas ni haft en bra lördag så får vi se vad söndagen bjuder på. Förhoppningsvis är jag mer vaken och inte så trött i hela kroppen. Och ett stort grattis till älskade jacob som fyller 16år idag :) nu kallar älsklingen så blir mer update imorgon istället. KYSSAR


väntan på att maten ska bli klar

sitter i köket och väntar på att tiden ska gå snabbare så pizzan kan bli klar som står i ugnen. kvällen blir att bara vara hemma, man mär ju som man förtjänar idag. bli att kolla film eller något mysigt.


bild1 sen igår

inte dem flesta men börjar med att ladda upp dessa. kommer fler sen :)


vilken kväll som vi bjöd på, OMGÅNG 1

kvällen och natten var ju helt underbar, eller jag tyckte det iaf :) blev lite för mycket på vissa ställe menmen, det fick gå och inga ledsna miner kom fram. tyvärr orkar jag inte lägga in bilderna från min kamera nu, så det får bli senare. måste fixa bilderna från kasim med. kommer nog många bilder som man / folket bjuder på sig själva.
nu ska jag hoppa ut i köket och äta frukost och dricka mycket mjölk sen ska jag fan hoppa in i duschen sen får man se vad kvällen bjuder på. är mest sugen på mys kväll tror jag. får hoppas på det bästa :)


CUTE


party tonight

då har man varit i skolan och varit duktig. hjälpt mamma med att handla och handla lite själv med :) satt igång lite med städningen men får snart fortsätta så folket får plats ikväll. lite fler än väntat kommer ;p haha. men det blir säkert hur jävla bra som helst! nu ska jag hoppa in i duschen sedan fortsätta med att städa. vi hoppas på en lycakd kväll alla :)


en sjukt härlig bild sen början av sommaren 2010


nelly.com

var fan är pengarna när man behöver dem som mest?
JÄVLA SVIKARE


nelly nelly nelly nelly nelly


tidinställt


godmorgon. vid detta tillfälle ringer min kl och förhoppningsvis går jag upp om jag är smart. kommer ta emot lite men det får gå. är jag så dum som somnar innan jag pluggat så får jag ju stå sitt kast. min dag kommer se kort ut, skola och sedan ut med jonny. mot kvällen får man fin besök av både pojkar och flickor, kuligt ska det bli :)
slänger nog upp något mobilinlägg under dagen.

.


nej fifan, nu får det räcka

nu får det räcka med att trycka in mer i mitt huvud. kommer snart sprängas -.-
upp halv 6 för att duscha och sedan plugga ännu mer på det. nu säger jag godnatt!

dagens outfit 13/1

bilderna tagna med mobil, inte de lättaste att fota sin kropp men det bjuder jag på.



inget inlägg inga läsare, bergodalbana

det märks att det blir minde läraste för varje dag jag minskar på mina inlägg. not fun ;o får börjar ordentligt nu igen. ser ut som värsta bergodalbanan, hehe. men den repar upp sig snabbt igen :) har även gjort en blogg på nattstad, får se om jag fattar mig på det för då kanske jag bytar min blogg dit men för tillfället håller jag den kvar här iaf och kommer ut med mer info om hur det blir med den saken att byta blogg :)
SHALALA, plugga mer -.-


min gulliga syster som smygfotar, snorunge haha!


asså vad fan är detta? ååh!

här ska man vara så duktigt och komma till skolan imorgon och inte känna paniken att man inte hade tränat till provet, man skulle iaf kunnat klarat godkänt. men nej? istället hinner man inte hem innan kroppen hinner slappna av och dör och man sover till nu? och måste varit jävligt trött innan jag somna, trodde kl va 3 ;s den är bara 11. detta ser ut som en super natt ju!! wiie. jag ska fan klara provet om jag så ska sitta uppe till imorgon bitti!

vilken skola och vilken dag

morgonen ville man bara inte veta av. helt hemsk! skolan har varit helt okej. körde tävling vem som kunde hålla sig längst med att inte prata skit, gick ju bra (y) vi höll oss ca 50min, så duktiga vi är :) skulle egentligen haft musik nu men den var tydligen inställd, så jao. nu sitter man här och väntar på att kl bara ska gå snabbare så trafikkunskapen kan böra. halv 4 :/ 2h utan att veta riktigt vad man ska göra. plugga? ja det får väl bli det.

check

beställ här - hoofstore - CHECK
snygga smycke för lågt pris
ringar, örhände, armband, halsband


tidinställt



måste testa detta, något man kanske kan använda hädanefter :) men säger godnatt i detta inlägg.
hoppas på en lyckad dag imorgon, FÅNGA DAGEN.

översöt eller vad?

 
if everything were still as easy as then


M IS FOR MUSIC


ojsan'

förlåt för denna dag för denna dåliga update, men blir bättre imorgon :) hela dagen har varit mys, började med sovmorgon och att vi fick sluta 1h tidigare från kören. det kan ju inte bli bättre? var med ivanpojken efter skolan och pratade. hem från tomelilla och äta blev det, försökte få liv i min syster men nej. sen lyckas jag själv somna och dem fick inte liv i mig (y) haha så vaknade nyss, ca 10min sedan. nu lär jag iaf va lite utvilad imorgon. nu ska jag sätta huvudet in i datorskärmen med läxor! vilket helvete -.- men gör mitt bästa och får hoppas på att det blir bra med det. eller iaf att lärarna blir nöjda :) nej, ska inte dryga här längre. puss på er ;*


bjuder på en vinterbild
btw, älskar fan mina ben ;D haha


hej sötnosar

nu har jag varit dålig, ingen update efter dagen. men skrapar ihop något från dagen till en text :)
efter skolan blev det till tomelilla och va en stund med emelie sen kom kevin och dennis och underhöll mig, och tack det ;o haha. tusen år sen man träffade dennis så det va kul ;D krängde massa godis och skrattade som idioter gjorde vi, helt sjuka! men kul var det och det förlängde några minuter i våra liv. när jag kom hem gick jag rakt upp och la min i mamis säng och satte igång tv för att ta igen lite sömn som jag missade inatt, men nejdå det gick inte. och här sitter jag och är pigg men ska ändå lägga mig nu efter detta inlägg :) så godnatt's.



old pic
men ändå lika söt ;$


Mobilblogg. Då sitter man på bussen mot sk...

Mobilblogg. Då sitter man på bussen mot skolan. Inte lika seg och trött längre :p tycker synd om min syster nu som är själv i skolan men hon klarar sig säkert. Kan inte va med henne 24/7 i hennes skola :p det var kul att träffa gamla lärare faktiskt, super trevliga var dem mot en :) man kände sig välkommen iaf ,och det trodde jag inte jag skulle känna. Menmen. Från skola till skola och nu får jag sköta min egen -.- mer update kommer upp efter skolan :) hoppas ni får en trevlig dag.


Mobilblogg. Godmorgon :) idag hinner jag s...

Mobilblogg. Godmorgon :) idag hinner jag slänga upp en inlägg på morgonen för vaknade i tid idag. Men vill bara somna om men det finns ingen som kan köra mig till tåget senare :( hemskt. Efter 5h vaknar man och nu ska jag hoppa in i duschen. Om jag hade fått välja hade jag tagit min sovmorgon istället för att vara snäll till min syster och följa med henne :o kommer kanske somna på hennes lektioner xD


Sista ilägget på några timmar för nu drar ...

Sista ilägget på några timmar för nu drar jag täcket över mig och ska försöka sova. Upp tidigt imorgon för att kunna följa med min syster till sin nya skola, ingen ny skola för mig för gick där själv i högstadiet :) men godnatt sötnosar.


någon merän jag som längtar som en idiot?

här sitter man själv uppe hur pigg som helst, inte trött ett piss. lyckat? nope. inget att göra heller, inga bra filmer och ingen rolig som är vacken. VILKEN NATT ! ;) haha. som jag sitter och tänker tillbaka på sommaren, gud vilket år 2010 va! och nu längtar man som fan till 2011's SOMMAR, man blir bara varm i hela kroppen av att tänka på den. denna sommar ska jag förhoppningsvis sommarjobba, inte hela men iaf halva så man får in pengar. här kommer upp några minnesrika bilder sen sommaren2010.





M IS FOR MUSIC



hela skoldagen och efter skolan

lyckades försova mig imorse så det va precis så jag hann med bussen ;p smarta jag kunde inte somna igår. haha! men jag kom upp iaf och det var jag glad över just då tills jag kom till skolan och fick reda på att jag inte hade lektion förräns kl 12 !! 4 jävla timmar satt man rakt upp och ner i skolan, förutom när jag och emelie stack ner på stan och träffa gay's för dem skulle in på dressman. och vilken tid det tog för dem att hitta kläder ;o haha kul som fan. efter skolan blev det till körskolan, hämtade böcker för körskolslektionerna börjar på torsdag :) kuligt. efter skolan blev det till tomelilla och har spenderat mig tid med ivan, SJUKT KUL! så länge sen man va med honom ^^, mys. haha det va på tiden vi hade tid med varandra :) och vi bjuder på extremt söta bilder.

 
    


Mobilblogg. Nu drar jag mig mot sängen för...

Mobilblogg. Nu drar jag mig mot sängen för att försöka sova, lämnar johannes själv för att dygna xd han är äkta efterbliven.


JÄVLA TJUV OCH MYT ;O





haha helt seriöst? vad fan är detta ;s SÅ JÄVLA PINSAMT ATT SNO EN ANNANS BILDER !!
felat att sen bli vän med mina vänner på facebook när du snott mina bilder XD


skolan imorgon och jag vill inte :O

imorgon börjar skolan och det är verkligen segt. nu behöver man egentligen gå och lägga sig :/ men det orkar man heller inte för man är inte trött ;o verkligen segt. blir väl snart att sätta igång med en film och myspysa lite under täcket och se om man blir trött av det, inte för jag tror det men det är ju värt ett försök. man kan inte merän misslyckas ;) haha. men en sak är positiv imr, man får träffa alla söta klasskompisar :D


följ min blogg med bloglovin


bloglovin
follow this blog with bloglovin'

FÖLJ MIN GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN :D


bilder på mig genom tiden



jag älskar detta'
nu ska jag hoppa upp och ut till köket, funderar på att göra pizza. hade varit så gott !!

Mobilblogg. Godmorgon, eller nja. God efte...

Mobilblogg. Godmorgon, eller nja. God eftermiddag! Vaknade nästan precis iaf och jag som hade tänkt gå upp tidigt i morse så jag kunde lägga mig i tid ikväll så jag kom upp imorgon men så blev det inte :p får väl ändå lägga mig tidigt fast jag inte är trött. Men men :) ska hoppa mig neråt och äta frukost och hela dagen blir väl seg dag att bara ligga hemma.. Inget bloggork idag så garanterar inte mycket update idag. KISSES


sån kväll

kvällen bjöds hos mormor sen vidare till tomelilla för att va med kasim sen drog vi till nadine. helt gaaalen kväll :D men sjukt kul ändå. trodde inte kvällen skulle bjuda på något bra men det gjorde den. nu ligger jag i soffan och smsar och kollar film, mys! sen blir det att sova. snaaart skola :( buhu!

hellu sötnosar

vilken galen rolig natt, och vilken morgon att vakna till av att joppa ringer och väcker en -.- haha. nu ska jag snart hoppa in i duschen för roy och jessica kommer och hälsar på sedan blir det vidare till mormor för maud! gött. vet inte vad kvällen bjuder på men det lär väl bjuda på något bra om vi håller oss till dom planerna som vi gjorde igår ;) hoppas ni hade en mysig fredag.


Godnatt

Godnatt


Nu sitter man i fylletaxi på mot kristians...

Nu sitter man i fylletaxi på mot kristianstad, jadå :-D vilken kväll detta kommer bli ;-)


shots

ystad med mami idag, mys :) blev MC som frukost. riktigt gott :D haha, jag med min onyttiga mat -.- jag som ska gå ner i vikt. haha går inte så bra med min diet ;) nu sitter man och häckar här framför datorn och väntar på att matilda ska ringa så hon kan komma hit sedan kommer joppa och johanna :) lite mys kväll med krök. finns ju inget bättre att göra så -.- menmen. lägger upp något senare maby! chao

godmorgon godmorgon

den vackra solen är framme och jag sitter fortfarande i sov kläder? illa illa ...
jag drar mig snart till ystad med syster och mami, lite mysdag blir det väl med vackert väder. man kommer ju få ångest om man inte går ut liksom ;o haha, iaf jag.. synd bara att den blåa himlen inte är uppe :( då hade det varit perfect nästan ju ^^, hehe. nu ska jag hoppa i mina kläder och slänga i mat i min mage. KISSES


innan godnatt

bli medlem på gratis-fashion som jag ;D



man ska samla poäng och sedan när man kommit upp i ett antal poäng så får man presentkort på en modesajt.
ganska nice om jag själv får säga det :) därför jag blev medlem. hihi


detta får räcka för inatt

inte riktigt klar med designen, men det får räcka för inatt med att ändra. övet trött nu :/ suttit som en idiot med detta och jag hatar det för det är så svårt vid vissa tillfälle ;o åååh. menmen, det blir nog bra till slut ska ni få se haha. godnatt för min del säger jag, nu slås en film snart på och man ska försöka sova.

kom tillbaka imorgon så kanske jag är klar ;)


NYTT


vilt hos wg


becca philip linssa

filip

becca linssa wg

august (minns ej) linssa

wg

becca philip linssa

sebastian linssa becca filip



becca philip linssa

becca philip wg

august linssa

filip

alle



sebastian linus linssa





philip linssa

linssa becca imma



johanna wiberg - linssa olsson

underbar dag

vaknade upp i en stor säng, kunde inte bli bättre :D höhö. mys! till frukost blev det nybakade bullar, så j'vla gott. legat och kollat tv lite av dagen sen inte så mycket mer. ingen ångest sen igår, helt perfekt kväll tillsammans med dem roligaste och någon av dem bästa på tingvalla. inget dumt gjordes och jag var super glad, just like now! :D nu väntas bara på att klockan kan gå snabbare, jag vill iväg till ett äventyr :O haha. nu blir det att sätta sig i soffan med chips och ett gals oboy. jag lägger upp bilderna sedan ff:en igår hos min Wg :) och upp med ett leende :D

godmorgon och utgång

förlåt för dålig update under dagen. men har mina små anledningar (a) hehe. sov hos bebis inatt och vi kolla film :) timmi va även där lite in på natten med oss. sen la vi och prata typ hela natten till morgonen? haha mysigt va det iaf :) mycket att prata om när man inte träffats på ett tag. kom nyss hem, varit hemma om hos mormor. väntar på att maten ska bli klar sen ska jag hoppa in i sina party kläder och vidare mot tomelilla på ff innan tingvalla så det kommer inte bli någon update mer för denna kvällen. men jag hoppas ni kommer ha det bra för det ska jag :D hihi.


molly sandén



lång dag

hela dagen har jag legat och varit helt trött. vaknade nyss efter att ha sovit i någon timme, skönt :) nu ska jag hoppas in i duschen och sedan packa min väska för att sedan vid 9tiden åka till bebis som kommer bestå av massa mys mys mys och mer mys :D fast först ska jag ge mami helkroppsmassage.


godmorgon's

kollade 3st filmer igår sen fick jag ont i ögonen så la mig direkt efter.
kollade step up 3, så jävla sjukt bra !!

kom nyss upp från sängen icg sitter i köket ich äter frukost, mums :) ett jävla liv på dem små här nere ;o man kunde inte sova längre rent ut sakt haha, dem är så söta :P nej nu ska jag njuta av frukosten sen får man se vad dagen bjuder på :)



det är en film jag rekomenderar till er som älskar dans och kärlek ;D
riktigt sjukt jävla bra, den får en 10/10 lätt.

Moose och Camille har börjat på college i New York, men det dröjer inte länge förrän storstadens pulserande undre värld frestar! De träffar dansaren Luke som har samlat stans vilades dance-crew i en nedlagd fabriksbyggnad och plötsligt är de alla mitt uppe i en showdown där bara vinnaren räknas!

USA:s bästa underground-dansare drabbar samman i ett intensivt slag i värdens mesta street-huvudstad, New York! Den tredje Step Upfilmen tar serien till nya höjder med state-ofthe- art-koreografi, de största stjärnorna på soundtracket och dance-moves som kommer att förändra ditt liv för alltid!


över hettad

då fick man kusin besök ikväll som ska sova här :) och gud vad över hettad jag är ;o dem tog med let's dance, ett wii spel. som vi dansat ,haha! riktigt jävla kul, då åkte 2kg bort denna kväll. och fler åker bort imorgon antagligen :) nu ska jag kolla film och mysa för mig själv. synd man inte har trevligt sällskap :/ hehe.

uttråkad som ett svin?

kollar 2filmer, super dåliga. kolla inte hela dom (a) haha. pratat med becca över länge i telen känns det som ;p och jag orkar inte bara ligga här och bli tjock. snart kommer mami hem och så sätter väl hon fart på mig med något, typ matte? förvånar mig inte haha. ikväll vet jag inte vad kvällen bjuder på, men det lär väl att ligga hemma ännu en dag och kolla film. så lär få hitta någon bra :) ganska skönt ändå att bara ligga hemma och ta det lungt, har även skrivit önskelista tills jag fyller 18 ;D alldeles snart, 2månader och 9dagar. WIIE :D

på önskelistan står det bara massa saker till att flytta hemmifrån, så slipper jag köpa det sen när jag väl flyttat :D


tips för längre hår


skvaller

för er som älskar att läsa skvaller om kändisar rekomenderar jag posh24 :)
själv älskar jag att läsa skvaller ;$, kommer blogga upp lite om skvaller hädan efter.




KISSIE ?

jag kanske är sen med detta? men helt ärligt ;O är det sant? isf, haha x'D
hittade skvaller på: posh24




godmorgon

hellu's, vaknade nästan nyss av att mormor ringde och väcktre mig. och ola va nyss här :)
nu ska jag äta pan pizza och kolla film, MYSIGT :D

Nej fifan. Nu tog mina krafter slut, jag t...

Nej fifan. Nu tog mina krafter slut, jag tror johnblund (stavning?) varit här :p godnatt.


fundersamt men bestämt

ska börja från där det började 28 oktober 2007 och avsluta det när det tog slut 29 maj 2010
jag tror jag håller på att bli psykisk sjuk eller något ;s

MEN ALLT MÅSTE UT
så skrivandet börjar och alla känslorna kommer fram


super söt bild från jens ;D

hela dagen har jag legat och myst under mitt varma täcke och kollar film med pappa och tjockat mig med massa godis och chips. man mår som man förtjänar nu iaf -.- .. pappa har gått och lagt sig och själv ligger jag framför tv med film, så tråkigt att inte ha någon att prata med :( så gärna får någon komma och joina mig? (a) hehe. hittade ingen lägenhet som jag blev fast vid och inget sommarjobb heller så får leta vidare imorgon med sommarjobb iaf, kan inte gå en sommar till utan att inte ha pengar !! det är extremt jobbigt. som sakt ligger jag själv nu och kollar film och det ska jag fortsätta med iaf :)

hårtänger

åh vad irriterad jag blir och ledsen. sen min väska blev snodd utanför becca så har jag letat som en idiot efter spiraltång och fan inte lyckats hitta någon :( så tänkte jag att jag kanske kan betälla från deras hemsida så blev helt glad, men vad kommer fram då? JO ATT DEN INTE FINNS MER !!!!! fan ta den som snodde min väska och min SPIRALTÅNG, och alla andra saker !!! 

jag som vill kunna locka mitt hår som innan :( LOVE IT!



så får väl beställa "curler" eller vad det heter ;s fattar mig inte på den ett skit men lär väl lära mig haha.
tycker inte om nytt när det finns gammalt man kan ... hoppas den är bra iaf :)


2011

I want something serious with a little love.

min nyår

min nyår såg ut som en helt vanlig dag? ;p vaknade, var seg hela dagen men sen satte man fart med att hjälpa papi med maten. kykling, potatis och sallad. mormor och ola va ner bjudna och även joppa kom och åt med oss. riktigt gott va det iaf! sen drog jag mig ut mot toaletten för att fixa mig klar för sedan spendera min nyår med mina bästa, inte alla men nästan :) BV fick jag fira med iaf :D hihi, och det gillade jag!

kvällen va så lyckad tills efter kl 12? då spårade de mesta ut -.- så då packade jag mina saker och ringde danne så han kunde komma och hämta mig. hände lite saker men tack att danne och hilda kom :')

sen blev det att forstätta med det roliga och sömnen kom in på morgonen vid 6tiden. sov hela dagen igår nästan, mysigt. därför det inte blev något bloggande, men hoppas ni inte är helt för besvikna :) tyvärr kommer det inte upp några bilder :/ ingen som va igång med fotandet, tyvärr! ångrar att jag inte tog med min kamera, ska nog börja göra det hädanefter ;p så man kan få lite bilder som minne ;D

nej nu ska jag gå och äta frukost, sedan kolla upp lägenheter &sommarjobb :)


RSS 2.0